O nama

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005. godine. U prvih šest godina postojanja portal doživljava mnoge promjene i unaprjeđenja. Tako je Portal isprva pokrenut s domenom .hr, a šest godina kasnije, s ciljem internacionalizacije, domena je promijenjena u .com. Godine 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn, bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti ciljanog oglašavanja.

Danas je to jedan od rijetkih portala u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obnovljivih izvora energije te zaštite okoliša.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima te svojim dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Pored objave dnevnih vijesti, portal prati događanja u energetici i gospodarstvu te na taj način donosi zanimljive osvrte i komentare na aktualne teme. Komentar 'Kratki spoj' vrlo je posjećen i često citiran u drugim medijima. Posjetiteljima također nudimo niz korisnih sadržaja i informacija poput javnih natječaja te baze podataka plinske i klimatizacijske tehnike. Svakih 30 dana s portala se šalje 'Newsletter' na više od 12.000 adresa. Kao vrlo zanimljive i posjećene rubrike u 'Newsletteru' svakako su 'Intervju mjeseca' te rubrika 'Izdvajamo' koja je namijenjena objavi stručnih članaka kako u 'Newsletteru' tako i na naslovnici portala.

Vlasnik portala, tvrtka Energetika Marketing, vodeći je organizator stručnih skupova u energetskom gospodarstvu u Hrvatskoj. Izdaje časopis EGE i Moja kupaonica.

Slažem se

Portal Energetika-net.com koristi 'kolačiće' (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o tome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda portala Energetika-net.com slažete se s korištenjem 'kolačića'. Za nastavak pregleda i korištenja portala Energetika-net.com kliknite na "Slažem se".

Glavni izbornik