O nama

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005, a 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn, bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti ciljanog oglašavanja, da bi i u rujnu 2015. portal doživio značajne preinake s ciljem što lakšeg i sadržajnijeg korištenja svih dostupnih informacija u skladu s najnaprednijim informatičkim standardima. 

Danas je to jedan od rijetkih portala u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obrade voda, vodoopskrbe i odvodnje, obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, elektromobilnosti i energetske učinkovitosti.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima te svojim dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Pored objave dnevnih vijesti, portal prati događanja u energetici i gospodarstvu te na taj način donosi zanimljive osvrte i komentare na aktualne teme. Komentar ‘Kratki spoj‘ vrlo je posjećen i često citiran u drugim medijima. Posjetiteljima također nudimo niz korisnih sadržaja i informacija poput javnih natječaja te baze podataka plinske i klimatizacijske tehnike. Svakih 30 dana s portala se šalje ‘Newsletter‘ na više od 13 000 adresa. Kao vrlo zanimljive i posjećene rubrike u ‘Newsletteru‘ svakako su ‘Intervju mjeseca‘ te rubrika ‘Izdvajamo‘ koja je namijenjena objavi stručnih članaka kako u ‘Newsletteru‘ tako i na naslovnici portala.

Oglašivačima nudimo razne mogućnosti oglašavanja u vidu promotivnih i stručnih priloga koji su smješteni u kategoriji ‘Specijali‘ i povezani su s naslovnicom portala. Osim ‘Intervjua mjeseca‘ i teksta ‘Izdvajamo‘, nude se i nove i ciljane rubrike kojima se mogu predstavljati proizvodi i usluge, zanimljivi projekti, a možete nas pozvati i da napravimo prilog o tvrtci ili postrojenju te na taj način predstaviti svoje poslovanje i reference tako da se oglašavate na najistaknutijim pozicijama na naslovnici ili u ‘Newsletteru‘.

Oglašavanje bannerima je standardan način oglašavanja na internetu. S ciljem da taj način oglašavanja što više približimo potrebama oglašivača, u ponudi se nalaze razni tipovi i veličine bannera, smješteni na naslovnici ili određenoj rubrici, na izdvojenim pozicijama ili integrirani u redakcijski sadržaj portala.

Internet oglašavanje je u potpunosti statistički mjerljivo, što je jedan od razloga zašto online oglašavanje u svjetskim razmjerima bilježi znatan rast - internet je najbrže rastući marketinški medij na svijetu.

Slažem se

Portal Energetika-net.com koristi 'kolačiće' (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o tome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda portala Energetika-net.com slažete se s korištenjem 'kolačića'. Za nastavak pregleda i korištenja portala Energetika-net.com kliknite na "Slažem se".

Glavni izbornik