GstarCAD je u potpunosti funkcionalan dvodimenzionalni i trodimenzionalni CAD dizajnerski i crtajući softver koji nudi potpunu podršku i kompatibilnost s renomiranim CAD aplikacijama te je u potpunosti kompatibilan s .dwg formatom crteža. Dolazi u dvije verzije: Standard i Professional. Verzija Standard je predviđena za 2D dizajniranje i crtanje, s time da ima i dio funkcija za 3D. Verzija Professional je pak predviđena za 2D i 3D dizajniranje i crtanje. Ukoliko zahtjevi korisnika nisu preveliki, verzija Standard će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe.
U svu snagu i funkcionalnost GstarCAD softvera budući korisnici se mogu uvjeriti i sami skidanjem potpuno besplatne probne verzije softvera te isprobavanjem iste u periodu od 30 dana.


Glavne značajke GstarCAD 2019 softvera

SNAGA. CIJENA. LICENCA.
• identičnost vrhunskim CAD aplikacijama po brzini i značajkama
• mogućnost potpuno besplatnog testiranja softvera sa svim funkcionalnostima u periodu od 30 dana
• potpuno besplatna nadogradnja na novu verziju u sljedećih godinu dana
• vrlo jednostavan i bezbolan prelazak u radu s renomiranih CAD aplikacija
• najpovoljniji odnos cijene i kvalitete u korist korisnika
• cijena u odnosu na vrhunske CAD aplikacije je višestruko povoljnija
• osigurana tehnička podrška za licencirane korisnike
• softverska licenca sukladno zakonskim okvirima.


Pogodnosti za nove korisnike

Do 19. travnja 2019. godine budite slobodni preuzeti bilo koji instalacijski paket GstarCAD softvera, riješite pitanje licenciranja isti dan i mirno spavajte uz uredno licencirani CAD softver.
Tijekom tekućeg mjeseca u mogućnosti ste nabaviti vrhunski CAD softver po vrlo pristupačnoj cijeni i dobiti koristan i vrijedan poklon. Preuzmite potpuno besplatnu probnu verziju GstarCAD softvera, testirajte ga i licencirajte te preuzmite svoj poklon. O svim detaljima obavijestit ćemo Vas telefonski nakon preuzimanja instalacijskog paketa.
Potpuno besplatnu probnu verziju GstarCAD softvera preuzmite najkasnije do 19. travnja 2019. godine na sljedećem linku: www.gstarcad.mario-commerce.hr.