S ponosom Vam predstavljamo novi izgled web portala Energetika-net.com!

Cilj nam je biti relevantan izvor informacija u područjima koja pokrivamo, a da smo na pravom tragu, potvrđuje naš status vodećeg energetskog portala u Hrvatskoj, s rekordnih 1,89 milijuna učitavanja i 25.000 individualnih posjetitelja u veljači 2012.. Razvoj portala Energetika-net.com započeo je 2005. godine, a u međuvremenu je prošao kroz dva redizajna. Sada je pred vama posve novi dizajn, vizualno upečatljiviji, moderniji, pregledniji, s obiljem novih atraktivnih sadržaja i novim mogućnostima za marketinške prezentacije.

U nastojanju da budemo pregledniji, novi izgled portala podijelili smo u 6 sadržajnih cjelina. Za početak, tu je naslovnica koja poput središnjeg trga objedinjuje najvažnije cjeline, kako bi korisnik mogao odabrati u kojem smjeru se želi kretati portalom. U rubrici "Vijesti", koja obuhvaća više od 13.700 do sada objavljenih vijesti, susrest ćete se s dobro poznatim sadržajem.Vijesti su atraktivnije plasirane kroz izbor izdvojenih vijesti iz zemlje i inozemstva, popraćene većim i upečatljivijim fotografijama. Sadržaje je moguće lakše pretraživati jer su kroz primjenu tagova bolje strukturirani. Kako bi zadovoljili sve veći interes za tom temom, ubuduće možete očekivati još veći broj vijesti u podrubrici "Obnovljivi izvori energije", uz pojačani angažman na objavi autorskih vijesti iz energetskog sektora.

U rubrici "Specijali" najviše je novosti. Uz naše dobro poznate i rado čitane rubrike "Intervju mjeseca" i "Izdvajamo" možete pročitati i nove sadržaje: "Projekt priča", "Posjetili smo", "Nove tehnologije" i "Predstavljamo"."Projekt priča" je rubrika u kojoj predstavljamo izvedene ili projekte u gradnji, koji se po svojoj specifičnosti izdvajaju od ostalih. Naš prvi izbor je projekt "Sky Office" na zapadnom ulazu u Zagreb u kojem je primijenjen Aquathermov "nevidljivi" sustav površinskog grijanja, hlađenja, ventilacije, čime se taj objekt svrstava uz bok sličnima u svijetu koji su izgrađeni u skladu s najstrožim normama. Rubrika "Posjetili smo" prezentira tvornice, velika postrojenja, strojarnice, kotlovnice i elektrane. U toj rubrici ovaj puta donosimo priču o tome kako se u Brodarskom institutu provodi fizikalno modeliranje za potrebe HE Brodarevo 1 i 2. Rubrika "Nove tehnologije" namijenjena je predstavljanju inovativnih tehnologija, a sada vam predstavljamo 3M-ovu tehnologiju ultrafiltracije primijenjenu u lječilišno-zdravstvenom kompleksu Strmac. U rubrici "Predstavljamo" predstavljaju se tvrtke iz područja energetike, a ovaj, prvi put je to tvrtka Termoplin, iznimno uspješan distributer i opskrbljivač plinom u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

U rubrici "U fokusu" naći ćete naš sve utjecajniji komentar "Krivi spoj" autorice Nine Domazet, kojim iz tjedna u tjedan daje svoj pogled na aktualna događanja na energetskoj i političkoj sceni Hrvatske. U rubrici "Res publica", koja je u pripremi, uskoro ćete moći čitati autorske članke o aktualnim problemima u energetskom sektoru. Rubrika "Korisno" objedinjuje javne natječaje, donosi pregled predstojećih događanja i naše ažurirane baze podataka.

Rubrika "Foto i video" sadrži "Galerije slika" sa skupova koje organizira naša tvrtka Energetika Marketing, "Photo galeriju" umjetničkih fotografija naših dviju autorica Antonije Hohnjec i Jelene Nikl, a tu je i "Video galerija".

Sa željom da komuniciramo s našim posjetiteljima uveli smo anketu, a uskoro uvodimo i mogućnost komentiranja sadržaja i uključivanja na društvene mreže.

Sve vaše pohvale, sugestije i primjedbe su dobrodošle - obratite nam se!


Uživajte u čitanju!