Započeli ste razvijati projekt neintegrirane sunčane elektrane na tlu, ali ga niste uspjeli dovršiti?
Imate projekt za sunčanu elektranu, ali nemate financijskih sredstava za njegovu provedbu?
Specijalizirani ste za pripremu energetskih projekata u svrhu njihove prodaje?

GEN-I je pravi partner za sve koji potvrdno odgovore na ova pitanja. Javite se na naš poziv ako ste pravna ili fizička osoba zainteresirana za prodaju projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu snage od uključivo 5 do uključivo 20 MW na području Hrvatske.

Put prema zelenoj transformaciji energetskog sektora možemo postići učinkovitom uporabom energije i ulaganjem u tehnologije za proizvodnju zelene električne energije, a GEN-I korisnicima može ponuditi savjetovanje za oba područja. Vodeći se tim uvjerenjima i usmjerenjima, GEN-I Hrvatska pravnim i fizičkim osobama nudi mogućnost otkupa projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu. 
Grupa GEN-I i GEN-I Hrvatska, kao njezin dio, odlučno utiru put energetici koja se temelji na obnovljivim izvorima energije. Odazivom na ovaj poziv i vi možete pridonijeti zelenoj budućnosti.

Na e-mail prodaja@gen-i.hr dostavite nam pismo namjere s navedenom kompletnom dokumentacijom koju posjedujete za projekt. Više informacija o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji potražite na ovoj poveznici.

GEN-I Hrvatska d.o.o. dio je Grupe GEN-I, jedne od vodećih i najbrže rastućih grupa za trgovinu i prodaju električne energije u Srednjoj, Istočnoj i Jugoistočnoj Europi. Tvrtka je pružatelj naprednih energetskih usluga pomoću kojih kupci mogu optimirati svoju potrošnju ili proizvodnju električne energije te sniziti troškove za nju.

Tvrtka GEN-I aktivan je promotor zelene transformacije. Prve sunčane elektrane postavili smo već 2016. godine u Sloveniji, postavši prvi opskrbljivač energije u regiji koji nudi mogućnost samoopskrbe iz sunčanih elektrana. Danas se možemo pohvaliti s više od 2100 referenci, među kojima su i sunčane elektrane na poslovnim objektima u Hrvatskoj i veća sunčana elektrana snage 17 MW u Sjevernoj Makedoniji, koja će biti prva za našu vlastitu proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora.
Naše elektrane postavljene su na objektima raznih djelatnosti, uključujući hotele, proizvodnju, trgovine te obiteljska poljoprivredna gospodarstva i na različitim lokacijama diljem Hrvatske. Naši planovi obuhvaćaju daljnje širenje u tom segmentu i pokretanje projekata neintegriranih sunčanih elektrana na tlu.

Zajedno možemo već danas pokrenuti zelenu transformaciju u smjeru zelenije budućnosti za sve.