Tvrtka Lim-mont je certificirani proizvođač Izoliranih dimovodnih elemenata namijenjenih za izgradnju novih dimnjaka, jednostijenih elemenata za sanaciju dotrajalih dimnjaka, priključnih elemenata za spajanje dimnjaka i trošila s nižom temperaturom dimnih plinova te priključnih elemenata za spajanje kamina, krušnih peći i peći na kruta goriva.
Kada je riječ o izgradnji ili renoviranju krovišta, za odluku o tome što odabrati, bit će ključna kvaliteta i isplativost Lim-montovih limenih 'sandwich' panela panela s izolacijom od poliuretana, kamene vune ili stiropora ili pak profiliranih limova od kojih treba izdvojiti popularni 'lim u imitaciji crijepa'. Tu je i kompletan asortiman opšava, snjegobrana i elemenata iz programa građevinske limarije, a i sav potreban materijal za izgradnju pregradnih zidova i spuštenih stropova, dok za sustave ventilacije i klimatizacije nezaobilazno rješenje predstavlja program 'Ventilacija'. Kao toplinsko-izolacijski materijal preporučuje se polistiren, odnosno popularni stiropor (sada pod nazivom Limopor-EPS) vlastite proizvodnje, uz koji se (osim standardnih debljina) nudi i mogućnost rezanja po želji. Ako pak postoje zahtjevi za gotovim prostorom bez dodatnog uređenja, idealno rješenje su kontejneri koji se izrađuju kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika pa se pojavljuju u sljedećim izvedbama: stambeni, sanitarni, građevinski, uredski i kao sklopovi spojeni u tzv. kontejnerska naselja. Uostalom, cjelokupan proizvodni program Lim-monta može se pogledati na internetskoj stranici www.lim-mont.hr.
Tvrtka je na hrvatskom tržištu prisutna već 40 godina. Osnovana je 1975. godine i s vremenom je iz skromne limarske radionice prerasla u tvrtku koja danas ima 120 zaposlenih i raspolaže sa 70 000 m2 proizvodno-skladišnog prostora na lokacijama u Vrbanovcu i Ludbregu. Do zapaženih rezultata došlo se stalnim usavršavanjem i modernizacijom proizvodnje, ali i organizacijom procesa unutar tvrtke, pri čemu je ključan naglasak stavljen na kvalitetu proizvoda te brzinu i fleksibilnost proizvodnje. Upravo stoga je Lim-mont vodeći hrvatski proizvođač dimovoda od nehrđajućeg čeličnog lima i izoliranih limenih panela, no njegova je kvaliteta prepoznata i izvan granica Hrvatske pa se većina proizvoda danas izvozi na područje Europske unije, u Švicarsku, Rusiju i zemlje bivše Jugoslavije, a za sve proizvode ima svu potrebnu atestnu dokumentaciju.