Dokazana konstrukcija, velike uštede

Zahvaljujući učinkovitoj i dokazanoj tehnologiji, standardna visokoučinkovita crpka Wilo-Yonos MAXO postiže odlične rezultate kada je riječ o štednji. Osnovu te crpke čini primjena tehnologije s elektronički komutiranim (EC) motorom. Istovremeno, automatska kontrola konstantno prilagođava protok i tlak crpke, a samim time i potrošnju električne energije te ih prilagođava trenutačnim potrebama za grijanjem ili hlađenjem. Wilo se fokusira na kvalitetu proizvoda pa Wilo-Yonos MAXO koristi pouzdane i učinkovite tehnologije, iskušane i ispitane u radu tijekom niza godina u drugim crpkama Wilo.

Praktične funkcije, praktična oprema

Crpka Wilo-Yonos MAXO je opremljena najvažnijim standardnim funkcijama koje joj omogućavaju vrhunske radne značajke. Puštanje u pogon je jednostavno: zahvaljujući novom priključku, ta je snažna crpka s mokrim rotorom veoma jednostavna za instalaciju. Displej sa svijetlećim diodama (LED) pruža korisnicima informacije o najvažnijim radnim parametrima crpke, a 'tehnologija crvenog gumba' čini rad lakšim. Osim toga, naglasak je na sigurnosti: integrirani uređaj za zaštitu pouzdano štiti crpku u svim situacijama: od pregrijavanja, strujnog udara i blokiranja. Kako bi se spriječio gubitak topline kroz kućište crpke, izolacijske školjke su dostupne kao dodatna oprema.

Idealna za sustave hlađenja i klimatizacije

Osim za primjenu u sustavima grijanja, crpka Wilo Yonos MAXO je posebno prikladna za sustave hlađenja i klimatizacije jer za razliku od konvencionalnih crpki nije ograničena temperaturom u okolici. Čak i ako je temperatura fluida niža od temperature u okolici, strukturna zaštita crpke sprječava kondenziranje vode što može ošteti električne dijelove. Kataforezni premaz na kućištu crpke također osigurava učinkovitu zaštitu od korozije.


Wilo Yonos MAXO - dokazana i visokoučinkovita tehnologija