Dani industrije je najopsežniji industrijski sajam, a održat će se 15. - 18. svibnja ove godine na Budimpeštanskom velesajmu Hungexpo. Sajam obuhvaća gotovo sve industrijske sektore i u isto vrijeme daje sliku industrijskih trendova, razvoja i rezultata. Njegov uspjeh već se sada može naslutiti po najavljenom izlaganju više od 300 malih, srednjih i velikih tvrtki iz 18 zemalja, ali i po tome što je, kao odgovor na veliku potražnju, izložbeni prostor morao biti proširen pa su konferencijske dvorane premještene u novi paviljon.
Izlagači na Danima industrije mogu se pogledati na stranici: iparnapjai.hu/en/exhibitors39-list-2018.

Istaknuta tema - Industrija 4.0

Na velikom sajamskom događaju koji će prikazati složena rješenja za male, srednje i velike tvrtke, i ove će godine Industrija 4.0, koja je današnji ključni tehnološki trend, ponovno biti istaknuta tema.

Programi

Osim širokog spektra izlagača, posjetitelje očekuje brojni programi, konferencije, prezentacije, inženjerski trening i profesionalne prezentacije o temama koje uključuju energiju, digitalizaciju, Industriju 4.0, Logistiku 4.0, automatizirana skladišna rješenja ili trodimenzionalno printanje.
Ove će se godine ponovno održati Konferencija Industrija 4.0, s proširenim temama i s poznatim inozemnim i mađarskim sudionicima. Konferenciju organizira mađarskog Ministarstvo narodnog gospodarstva i Industrija 4.0 - Nacionalni savez za tehnološku platformu. Glavne teme Konferencije obuhvaćaju 'cyber-fizičke' sustave, digitalizaciju u cijelom opskrbnom lancu,  budućnost industrijskih mreža za internet stvari (IoT) i dualni model obrazovanja. Jezici Konferencije su engleski i mađarski.
Više tim o programima može se pogledati na stranici: http://iparnapjai.hu/en/conference-program-2018.

Čitatelji ove najave mogu se unaprijed prijaviti na internetu, a uz registraciju, ulaz za posjetitelje je besplatan. Prijavite se i vidimo se na Danima industrije na stranici: http://iparnapjai.hu/en/registration.
Nadamo se da ćete nas počastiti svojom prisutnošću!