Često naglasak na higijenu i udobnost stavlja estetiku u pozadinu, ali TECE je sada stvorio oblik koji objedinjuje sve funkcije. Tehnolgija nestaje iza zida, a vidljiva ostaje samo posebno plosnata ploča od bijelog sigurnosnog stakla koja se savršeno uklapa u svaki ambijent kupaonice. Velika staklena površina zatvara revizijsko okno i prikriva vodokotlić i priključke za struju i vodu, a sastoji se od dva dijela koja optički djeluju kao cjelina. TECElux moguće je kombinirati sa gotovo svim modelima keramike i većinom modela tuš-WC-a. Ploča velike površine štiti zid od prskanja i omogućuje oblikovanje zida bez pločica. 
WC-terminal temelji se na provjerenoj tehnologiji TECE-ovih predzidnih sustava te sustava ispiranja. Usprkos svojoj multifunkcionalnosti, TECElux se vrlo jednostavno ugrađuje, u svega nekoliko koraka te je odmah spreman za upotrebu. TECElux dostupan je u tri različite izvedbe: TECElux 100, 200 i 400. Sve tri izvedbe sastoje se od spremnika i karakteristične staklene ploče, dizajnerskog i ujedno funkcionalnog elementa. Gornja ploča vrlo se lako skida i otvara veliko revizijsko okno. Dodatna prednost TECEluxa je njegova nadogradivost. Naime, dvije osnovne izvedbe TECElux 100 i 200 moguće je naknadno nadograditi različitim funkcijama. 


To je doista WC- budućnosti...

OBLIK I FUNKCIONALNOST 
TECElux 'sen-Touch' - čista magija 

Na prvi pogled izgleda kao obična staklena ploča, ali kada se korisnik približi, obrisi aktivacijskih tipki počinju svijetliti. Načelo funkcioniranja postaje jasno: za aktivaciju velikog ili malog ispiranja dovoljan je lagani dodir vrhovima prstiju u bliskom polju (oko 10 mm) čak i bez dodira. Mogućnošću programiranja tehnologije 'sen-Touch' (do sedam funkcija), TECElux prilagođava se individualnim potrebama i različitim zahtjevima.

 

TECElux 'm-Lift' - WC za velike i male 

TECElux 'm-Lift' omogućava podešavanje visine keramike i nakon ugradnje. Pri tome nije potrebno uklanjati keramiku. Visinu je podesivom osovinom moguće podesiti u rasponu od 8 cm. Staklena ploča pri tome se pomiče zajedno s keramikom pa optička cjelina ostaje netaknuta. 


TECElux 'ceramic-Air' - uvijek čist zrak 

Novorazvijeni sustav prozračivanja 'ceramic-Air' radi nevidljivo, tiho i bez nametljivih mirisa. Sustav prozračivanja djeluje pomoću novog keramičkog filtra od aktivnog ugljena. Miris se odsisava tamo gdje nastaje, a pročišćen zrak vraća se u prostoriju. Filtar je potrebno promijeniti svakih pet godina. 


TECElux 'smart-Connect' - pametan spoj 

Novi WC-terminal jednako uzima u obzir estetski i funkcionalni aspekt: TECElux integrira tehnologiju nevidljivo i sigurno u predzidni modul. Veliko revizijsko okno zaklonjeno je velikom staklenom pločom koja u svakom trenutku i vrlo jednostavno dozvoljava pristup tehnologiji iza ploče. Kao otvoreno sjecište između funkcija WC-a i dizajna kupaonice, TECElux je moguće kombinirati s gotovo svim modelima keramike kao i tuš WC-a. 
Uz to, otvoren je za svaku tehnologiju budućnosti: voda, odvodne vode, elektrika, podešavanje po visini i rješenje filtra smješteni su u tom proizvodu. 


DIZAJN I TEHNOLOGIJA 

Za inteligentan spoj dizajna i funkcionalnosti TECElux je već višestruko nagrađivan. Posebno za potrošače, TECE je razvio posebnu internetsku stranicu za TECElux. Tako je na stranici tecelux.tece.de moguće dodatno se informirati o pojedinim 
funkcijama, opremi pojedinih modela te o nagradama koje je TECElux do sada osvojio.  


... što potvrđuju ugledne međunarodne nagrade i priznanja