Ljeto polagano stiže na vrata i uskoro će se ponovno posvuda rasplamsati diskusije o nabavi sobnog klima-uređaja. Ono što mnogi pri tome ne znaju je to da su suvremeni sobni klima-uređaji kao što su, primjerice, oni koje proizvodi Toshiba, prikladni za rad tijekom cijele godine, da se mnogi objekti već zagrijavaju monovalentno pomoću dizalica topline zrak - zrak, da se u režimu hlađenja pritiskom na gumb mogu aktivirati funkcije hlađenja, odnosno odvlaživanja i da se tako u trenu može stvoriti ugodna klima u prostoriji u kojoj se čovjek dobro osjeća. A, sve to uz troškove koji su i kod nabave i kod kasnijeg održavanja povoljniji nego što bi to mnogi stručnjaci i pomislili.  
Na području malih klima-uređaja (rashladnog učina 2,5 - 5,0 kW) Toshiba upravo počinje nuditi novi model koji će biti dostupan i u single-izvedbi i u multi-izvedbi: Super Daiseikai 6.5. Apsolutni vrhunac predstavljaju koeficijenti učinkovitosti koje može ostvariti ova serija modela. Model single s rashladnim učinom 2,5 kW postiže EER od 5,12, dok S-EER iznosi čak 6,33. I kod funkcije grijanja ova serija postiže vrijednost COP-a od 5,1. Prema tome, nikako ne može biti govora o 'žderaču struje', s time da ne treba zaboraviti da dizalice topline zrak - zrak reagiraju vrlo brzo te se uz pomoć vremenskog programatora mogu vrlo učinkovito upotrebljavati. 
Sljedeća velika prednost ovih uređaja je prvorazredna filtracija zraka. Pored velikih, perivih plastičnih filtara koji iz zraka uklanjaju grube čestice prljavštine, električni pročistač iz zraka uklanja i najsitnije čestice. Osim toga, ionizator u zrak ispušta negativne ione zraka koji pozitivno utječu na ljudski organizam. 
Postavka izbornika '8°C' koja u prostorijama tijekom zimskih mjeseci konstantno održava temperaturu 8 °C ili funkcija samočišćenja koja izmjenjivač topline nakon rada kompletno isušuje i tako sprječava stvaranje plijesni u uređaju, čine Super Daisekai pravim izborom.
Neugodna sparina u uredu, pad produktivnosti i elana zaposlenih i kupaca, koji umjesto želje za kupovinom osjećaju nelagodu zbog vrućine, sve to nije potrebno.
Više informacija o asortimanu proizvoda Toshiba može se dobiti na stranicama: www.toshiba-aircondition.com.