Edge EVO 2.0 - EXC je monoblok dizalica topline zrak - voda s toplinskim učinom u rasponu 4,70 - 29,5 kW koja je namijenjena za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode. Ujedno je riječ o dizalici topline koja koristi najnaprednija tehnička rješenja za sve klimatske uvjete i za sva područja primjene. Pri tome su istodobno omogućene i učinkovitost i visoka temperatura potrošne tople vode čak i u teškim zimskim uvjetima, odnosno do vanjskih temperatura zraka do čak -25 °C. Točnije, nova Clivetova dizalica topline može zagrijavati vodu do 60 °C čak i kada vanjske temperature zraka dosežu -15 °C. Naravno, za teža područja primjene na raspolaganju je dodatni grijač, kako bi se željene radne značajke očuvale čak i pri najekstemnijim uvjetima.

clivet edge

U glavne značajke Clivetovih dizalica topline Edge EVO 2.0 - EXC ubrajaju se:
• izvedba koja štedi na prostoru: ugrađuje se izvana pa nije potrebna unutarnja jedinica
• mogućnost primjene i u hladnijim klimatskim uvjetima: odlične radne značajke pri niskim temperaturama, uz mogućnost primjene dodatnog grijača
• mogućnost primjene i u visokotemperaturnim sustavima grijanja: topla voda se može zagrijavati i do 65 °C
• modularna izvedba: zahvaljući ugradnji do šest jedinica u kaskadu moguće je dosegnuti učin veći od 180 kW
• napredne mogućnosti povezivanja: upravljanje pomoću posebne aplikacije MSmartHome ili standardnog sabirničkog priključka za Modbus i sustava ELFOControl3 EVO.

Više o svemu može se pronaći na Clivetovim stranicama.