Čak 105 godina su zajedništvo, odgovornost i inovativnost načela koja opisuju duh, atmosferu, običaje i kulturu tvrtke Viessmann, jednog od vodećih njemačkih, europskih i svjetskih proizvođača termotehničke opreme. No, tih 105 godina nije jedina ovogodišnja obljetnica tvrtke sa sjedištem u malom hesenskom mjestu Allendorfu, nekih 100 km sjeverno od Frankfurta na Majni. Naime, 25 godina od osnivanja upravo je proslavila i Viessmannova kćerinska tvrtka u Hrvatskoj.

viessmann

Naravno, to nije bila i obljetnica postojanja Viessmanna u Hrvatskoj jer su njegova inovativna i dugotrajna rješenja za grijanje vrhunske kvalitete na području Hrvatske bila poznata već godinama prije toga, no bila je to odlična prigoda za susret svih koji su u proteklih 25 godina, ali i prije ne samo razvijali tvrtku Viessmann u Hrvatskoj i njezino poslovanje, već i projektirali, odabirali, ugrađivali, održavali i servisirali opremu s oznakom Viessmann. Stoga i ne čudi velik broj okupljenih djelatnika, poslovnih partnera i prijatelja tvrtke iz Hrvatske, ali i brojnih drugih zemalja u ugodnom okruženju 'Etno parka Zagreb'.

viessmann

'Stvaramo životni prostor za generacije koje dolaze' slogan je koji u današnje vrijeme klimatskih promjena i energetskih kriza (i sve žešćih njihovih posljedica!) sve više dolazi do izražaja. Zato, što još poželjeti Viessmannu, nego još puno takvih obljetnica.