Objekt CO2OLacademy službeno je otvoren 25. ožujka ove godine u Centru za istraživanje i razvoj tvrtke Carrier u Mainzu u Njemačkoj. To će ujedno biti središnje mjesto za obuku servisnih i instalacijskih tehničara za Carrierovo komercijalno hlađenje iz cijele Europe. Oni će tako moći sudjelovati u praktičnoj obuci i vježbama s ciljem poboljšavanja vještina i učinkovitosti analize glavnih uzroka problema, uz razmjenu najboljih iskustava. Odabrani tehničari pri tome će se obučavati u području hlađenja s ugljičnim dioksidom, a nastavit će se i inicijativne dodatne obuke na lokalnoj razini.
“Sudjelovanje u internim aktivnostima obuke u prvorazrednim uvjetima našim terenskim tehničarima omogućuje stjecanje i primjenu najnovijih znanja o načinima instalacije i servisiranja gotovih projekata CO2OLtec®, uz najvišu razinu kvalitete i pouzdanosti”, izjavio je gosp. Bart DRIESSENS, direktor Servisnog odjela tvrtke Carrier Commercial Refrigeration Europe.
Novi objekt ima dvoranu za obuku, funkcionalnu prostoriju za hlađenje i prostoriju za zamrzavanje. Rashladni sustav CO2OLtec instaliran je i povezan s udaljenim vitrinama kako bi se stvorio posve funkcionalni supermarket u kojem se koristi CO2 i u kojem je moguće u stvarnom vremenu simulirati situacije kao što su redovito servisiranje i drugi potrebni popravci.
Sve dodatne informacije mogu se pronaći na adresi: www.carrier-refrigeration.com ili na Twitteru pratiti @CarrierGreen.


Tako je bilo na otvorenju CO2OLacademy

Prostor za školovanje