Tvrtka TECE je 1. rujna ove godine otvorila vrata svojeg novouređenog izložbenog salona poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima. Predstavljeni su najnoviji proizvodi kao što su aktivacijska tipka za pisoar TECEfilo, WC s funkcijom bidea TECEone, tuš-profil TECEdrainprofile, dizajnerski ventil RTL i uljevni ventil za vodokotlić F 10.
TECE nudi široku kolekciju ekskluzivnih tipki za aktiviranje ispiranja pisoara za privatna područja i objekte. Serije TECEfilo, TECEplanus Urinal, TECEambia Urinal dostupne su s frontama od stakla, nehrđajućeg čelika ili plastike. Eleganciju u kvalitetnim kupaonicama osiguravaju metalne i staklene tipke TECEsquare Urinal i staklene tipke iz serije TECEloop Urinal.

TECE je, između ostalog, predstavio i WC s funkcijom bidea TECEone koji pruža savršenu intimnu higijenu s toplom vodom. Riječ je o WC-u bez spremnika za vodu, bez priključka električne energije i bez bojlera. TECEone predstavlja jednostavnu eleganciju s dva gumba bezvremenskog dizajna i keramike bez rubova, čime je čišćenje maksimalno pojednostavljeno.


Detalji s otvaranja izložbeno-prodajnog salona

Novootvoreni salon na Fallerovom šetalištu 16 u Zagrebu uređen je u prepoznatljivom dizajnu, u plavo-bijeloj boji s osvježenim logotipom i novim sloganom 'TECE Close to you' - jer želi biti blizu svojim partnerima i kupcima.


TECEfloor program je kompletan sustav podnog grijanja:
sastoji se od cijevi za grijanje, pribora za postavljanje,
razdjelnika i regulatora.

TECEdrainprofile tuš kanalica koja stvara zonu tuširanja
u ravnini s podom. Riječ je o tehnici koja se savršeno integrira u izvedbu poda.

Poslovni partneri, kupci i suradnici su, uz zakusku i čašicu tradicionalnog piva TECE, uveličali događaj, a dobra atmosfera trajala je do večernjih sati.


Osvježeni logotip uz koji ide novi slogan „TECE Close to you“