Predstavljamo

A A A

Dobro nam došel prijatel

Grunt, klet, vinograd, kupica, cug, popevka, himna, Prvi predsjednik, Najveći sin... s čime to još povezujemo Zagorje? Naravno, s Plinarskim forumom koji je tamo započeo i gdje se godinama održavao. Zato se nakon par godina održavanja u Zagrebu vraćamo tamo gdje smo s Forumom započeli, među zagorske brege...

Plinarski forum 2022.

Stih iz naslova svima je dobro poznat i vjerojatno najbolje ocrtava atmosferu Hrvatskog zagorja, kraja u kojem smo još 2002. godine započeli s održavanjem Plinarskih foruma. Bilo je to najprije u Stubičkim Toplicama da bi se potom niz godina Forum održavao u Varaždinskim Toplicama. Svima su ostala u sjećanju ugodna druženja, dobra atmosfera, nogometni turniri, izleti u okolicu (jednom čak i u susjedno Međimurje!). No, kako to uvijek bude, jednom su nastupile okolnosti da su bile nužne određene promjene i tako je mjesto održavanja Foruma narednih nekoliko godina, sve do sada, bilo s 'druge strane Sljemena', u Zagrebu.

Danas, kada je plin na prekretnici jer je očito prošlo ono vrijeme za koje smo govorili da će biti 'energent budućnosti' i započela je energetska tranzicija u kojoj je on 'prijelazni energent' do nekog budućeg doba neugljične energetike, došlo je vrijeme za novi 'reset'. Uostalom, ponekad se stvarno treba vratiti korijenima, tamo odakle se započelo, da bi se ponovno krenulo s novom snagom, novim zamahom, novim temama, novim idejama. 

Logična je stoga odluka da se 21. plinarski forum održi u Tuheljskim Toplicama, u srcu Zagorja. No, to nije sve. Program sljedećeg Foruma bit će podijeljen u dva dana, jedan posvećen plinskom gospodarstvu, a drugi plinskoj tehnici, tako da svatko kome je plin dio svakodnevnog posla točno pronađe ono što ga zanima i što treba. Naravno, ponovno ćemo organizirati i nogometni turnir, za što ne sumnjamo da će zanimanje biti veliko.

Stoga, "Dobro nam došel prijatel..."

plinarski forum

Slažem se

Portal Energetika-net.com koristi 'kolačiće' (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o tome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda portala Energetika-net.com slažete se s korištenjem 'kolačića'. Za nastavak pregleda i korištenja portala Energetika-net.com kliknite na "Slažem se".

Glavni izbornik