5. KONFERENCIJA O ENERGETSKI UČINKOVITOJ RASVJETI

  • vrijeme održavanja: 23. studenoga 2017. godine
  • mjesto održavanja: Zagreb, Kongresni centar ‘Antunović’, Zagrebačka avenija 100/A
  • organizator: ENERGETIKA MARKETING
  • e-mail: ege@ege.hr
  • internet: www.em.com.hr/ucinkovita_rasvjeta

Jubilarna, peta po redu Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti održati će se 23. studenoga ove godine u Zagrebu, u hotelu 'Antunović', kao i u protekle četiri godine. Konferencija je središnje mjesto za razmjenu znanja, iskustava i mišljenja u rasvjetnoj tehnici i svim s time povezanim strukama i područjima.

U Hrvatskoj je sve više ostvarenih atraktivnih projekata, a zahvaljujući predanosti stručnjaka za energetsku učinkovitost, fokus zanimanja s javne i rasvjete javnih zgrada, polako se prebacuje na energetski učinkovitu rasvjetu industrijskih, proizvodnih i skladišnih pogona i poslovnih zgrada, a u narednom razdoblju u prvi plan dolazi i primjena takvih rješenja za stambene zgrade i obiteljske kuće. U svemu tome svakako vesele sada već brojni domaći proizvođači rasvjetne opreme i ponuđači rješenja za primjenu energetski učinkovite rasvjete, koji se s pravom mogu nositi s iznimno jakom međunarodnom konkurencijom. Uz sve to, rješenja za energetski učinkovitu rasvjetu u posljednje se sve više povezuju s cjelovitim rješenjima pametnih gradova, pametnih zgrada i pametnih domova.

U skladu s time, na predstojećoj Konferenciji okupljamo sve one kojima je rasvjetna tehnika dio svakodnevnog posla ili koji s njom dolaze u vezu, kao što su projektanti i izvođači rasvjetnih sustava, proizvođači i trgovci rasvjetnim tijelima i opremom, predstavnici konzultantskih tvrtki i investitora u projekte, vlasnika, upravitelja i održavatelja raznih objekata, predstavnici nadležnih državnih tijela i ustanova i stručnih udruga, predstavnici lokalne uprave i samouprave, znanstvenici, istraživači i studenti visokoškolskih ustanova i mnogi drugi.

Preliminarni program Konferencije bit će uskoro dostupan. Pridružite nam se stoga u studenome i doznajte novosti u tom izazovnom području!