MCE - Mostra Convegno Expocomfort 2016.

  • vrijeme održavanja: 15. - 18. ožujka 2016. godine
  • mjesto održavanja:
    Milano (Italija),
    Milanski velesajam (Fiera Milano)
  • organizator: Reed Exhibitions Italia
  • e-mail: info.mce@reedexpo.it
  • internet: www.mcexpocomfort.it

Nije još mnogo vremena ostalo do održavanja već 40. po redu sajma MCE - Mostra Convegno Expocomfort u Milanu u Italiji, vodećeg svjetskog sajma posvećenog instalacijama u zgradarstvu i industriji, klimatizaciji i obnovljivim izvorima energije. Ovogodišnji sajam održava se 15. - 18. ožujka na Milanskom velesajmu i pružit će iscrpan uvid u proizvode najviše razine kvalitete iz četiri makropodručja: grijanja, hlađenja, vode i energije. Vrhunski sustavi i rješenja koje će prikazati najveći talijanski i svjetski igrači u području grijanja, klimatizacije, hlađenja, ventila, hardvera, sanitarne tehnike, obrade voda i obnovljivih izvora energije, ali i domotike i automatizacije zgrada i ovaj put će biti ključni protagonisti sajma MCE.

Već sada je broj prijavljenih izglagača za ovogodišnji sajam MCE premašio brojku od 1800, pri čemu ih 40% dolazi iz 56 širom svijeta i oni već zauzimaju više od 90% izlagačkog prostora. Zahvaljujući uspjehu sajma održanog 2014. godine (više od 2039 izlagača, od čega 871 iz inozemstva i 155 987 stručnih posjetitelja, od čega 36 311 iz 146 zemlje svijeta), MCE je ponovno uspostavio vodeću ulogu u području gospodarstva koje je jedno od tehnički najnaprednijih na tržištu i čija strateška važnost u sadašnjem ekonomskom scenariju postaje sve veća, što znači neprestano stvaranje inovativnih i integriranih proizvoda, sustava i rješenja, ali i ekonomske koristi i novih radnih mjesta, a sve to zahvaljujući energetskoj učinkovitosti. Koncept sajma MCE 2016 zapravo je visoka razina integracije sustava i rješenja, područja elektrotehnike i toplinske tehnike, ovojnica zgrada i instalacijske tehnike kako bi se primijenili inteligentni sustavi upravljanja, smanjila potrošnja energije, zaštitio okoliš i očuvali prirodni resursi.

Uvijek svježe vjesti i informacije mogu se pogledati na stranici: www.mcexpocomfort.it, internetskoj lokaciji sajma MCE - Mostra Convegno Expocomfort. Cijela stranica pri tome je obnovljena u grafičkom smislu u proteklih nekoliko mjeseci kako bi se povećala vidljivost svih izlagača na sajmu.

Galerija slika