Predstavljamo

A A A

Ljeto je vruće, jesen će (energetski) biti vruća, a nadamo se da zima neće biti hladna

U međuvremenu, svi koji se na bilo koji način bavimo energetikom okupit ćemo se 12. - 14 listopada u Zadru, na ovogodišnjem Power & Energy Mastersu, jednom od najznačajnijih skupova u području energetike i obnovljivih izvora s tradicijom još od 1994. godine.

Kako i čime ćemo se naredne zime grijati i proizvoditi električnu energiju, ali i na što ćemo se voziti, pitanje je za bilijun eura. Na žalost, na njega u ovom trenutku odgovor mogu pružiti samo političari. Naime, previše je varijabla u igri, a osobito ako se uzme da glavnu riječ u trenutačnoj svjetskoj energetskoj (ali i političkoj, a ponegdje već i društvenoj) krizi ipak vode usijane glave, političke ili vojne, svejedno.

Power&Energy Masters 2022.

Bez obzira na to jasno je da je energetska tranzicija proces koji se ne može zaustaviti ni usporiti, a osobito ne sada kada joj se pruža prilika za ubrzanje do neslućenih razmjera. Kako bi se to ostvarilo, potrebna su rješenja koja će to omogućiti, a istodobno osigurati dovoljne količine energije uvijek kada je treba i po pristupačnim cijenama. To je zadatak energetičara, a za razmjenu mišljenja i iskustava u struci i prikaz novih rješenja, dostignuća i projekata u području energetike, energetske učinkovitosti, gospodarenja energijom, zaštite okoliša i obnovljivih izvora još od 1994. godine pravo je mjesto stručni skup koji danas poznajemo pod nazivom Power & Energy Masters.

Stoga, dođite 12. - 14. listopada ove godine u Zadar i stvarajmo zajedno energetiku budućnosti (i, naravno, ponudimo rješenja za trenutačnu energetsku krizu).   

Slažem se

Portal Energetika-net.com koristi 'kolačiće' (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o tome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda portala Energetika-net.com slažete se s korištenjem 'kolačića'. Za nastavak pregleda i korištenja portala Energetika-net.com kliknite na "Slažem se".

Glavni izbornik