Podno grijanje je jednadžba s puno varijabli,a upravo je takvo stanje i na tržištu na kojem ima puno proizvoda i ponuđača. U čemu je onda prednost cjelovitog sustava podnog grijanja? U tome što postoji sigurnost da svaki pojedini dio ima najvišu kvalitetu i da su dijelovi kompatibilni i to ne samo danas, nego i sutra. Stoga program elemenata podnog grijanja TECEfloor na jednom mjestu nudi cijevi za grijanje, razdjelnike, regulatore i pribor za postavljanje. Sve to komponente su optimalno usklađene, apsolutno kompatibilne i nose oznaku ‘Silver Line Quality’. To je TECE-ova oznaka standarda kvalitete kojim se jamči upravo to.

Kod sustava TECEfloor radi se o cjelovitom i potpunom programu za tehnički zahtjevna i optički privlačna površinska grijanja i hlađenja za gotovo sve slučajeve u novogradnjama i pri projektima osuvremenjavanja postojećih zgrada. Program obuhvaća sve: od sustava za pričvršćivanje, preko cijevi i razdjelnika, do dizajnerski usmjerenih upravljača za pojedinačne prostore i dizajnerskih termostata za suvremeno stanovanje. Kao što je spomenuto, oznaka ‘Silver Line Quality’ (SLQ) simbolizira provjerenu kvalitetu i zajamčenu kompatibilnost svih komponenti sustava podnog grijanja. Oznaka kvalitete SLQ koju dobivaju vodoprovodni i funkcionalni dijelovi jamči da su sve komponente međusobno usklađene i da je funkcionalnost sustava zajamčena za sve individualne kombinacije. Sve komponente sustava TECEfloor s oznakom SLQ temeljito se ispituju u laboratoriju tvrtke. Na primjer, u 5000 ciklusa ispituje se, među ostalim, kako će više od 150 steznih spojeva reagirati na promjene temperature u kombinaciji sa svim tipovima cijevi.

tecefloor

Neovisna ispitivanja donose sigurnost. Stoga TECE sa svojim programom TECEfloor sudjeluje u programu certificiranja plastičnih i spojnih cijevnih sustava za površinska grijanja toplom vodom i za spojeve na ogrjevna tijela. Neovisan institut polugodišnje ispituje i certificira cijevi i spojnice koji se ispituju pojedinačno i u okviru sustava.

Više informacija o programu TECEfloor može se pronaći na TECE-ovim stranicama.