Predstavljamo

A A A

Trebate li pouzdane sustave za transport ogrjevnih i rashladnih medija?

Već više od 25 godina tvrtka DUNĐER d.o.o. opravdava povjerenje svojih poslovnih partnera. To i nije iznenađujuće budući da ponudu čine vrhunska usluga te švicarski i njemački proizvodi najviše kvalitete po pristupačnim cijenama!

Dunđer

Tvrtka DUNĐER d.o.o. osnovana je još 1996. godine u Zagrebu, a u suradnji s inženjerima kompanije BRUGG Pipes, projektantima i provjerenim suradnicima specijalizirala se za izradu optimalnih rješenja za transport ogrjevnih medija u toplinarskim sustavima, ali i za transport rashladnih medija. Podrazumijeva se da investitori, projektanti i instalateri traže najbolja rješenja, vrhunsku kvalitetu i realnu cijenu za nabavu i montažu predizoliranih krutih i fleksibilnih cijevnih sustava za transport ogrjevnih i rashladnih medija. Upravo je tvrtka DUNĐER d.o.o. specijalizirana za takve zahtjeve i može pomoći u odabiru najboljih rješenja zahvaljujući svojem bogatom iskustvu u ostvarivanju projekata raznih cijevnih sustava, čemu svjedoči bogat popis referentnih izvedenih radova. No, osim isporuke predizoliranih cijevnih sustava, tvrtka DUNĐER d.o.o. može ponuditi i obuku montažnog osoblja na gradilištu prema uputama proizvođača, što je osobito važno tijekom završne izolacije cijevnih spojnica te mjerenja i spajanja nadzorne petlje za detekciju vlage u toplinskoj izolaciji.

Ključan dio prodajnog programa čine proizvodi kompanije BRUGG Pipes specijalizirane za proizvodnju predizoliranih cijevi i cijevnih sustava. Kompanija BRUGG Pipes obuhvaća tri tvornice u Švicarskoj i Njemačkoj.


brugg logo

CALPEX PUR-KING

Program niskotemperaturnih cijevnih sustava CALPEX PUR-KING čine predizolirane fleksibilne i samokompenzirajuće cijevi od umreženog polietilena (PEX). Namijenjene su za medije s temperaturom do 95 ºC i najviše nazivne tlakove 6 ili 10 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN150 (izvedba UNO), DN20 - DN65 (izvedba DUO) te DN20 - DN32, odnosno DN16 - DN32 (izvedba QUADRIGA). Koeficijent toplinske vodljivosti iznosi λ = 0,0199 W/(m K).

CPX

flexstar logo

FLEXSTAR

Program niskotemperaturnih cijevnih sustava FLEXSTAR obuhvaća predizolirane fleksibilne i samokompenzirajuće cijevi od umreženog polietilena (PEX) za medije s najvišom temperaturom do 95 ºC i nazivne tlakove do 6 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN50 (izvedba UNO) i DN20 - DN40 (izvedba DUO). Namijenjene su za spajanje dizalica topline s objektima, transport tople vode i potrošne tople vode.

Flextar

COOLMANT i COOLFLEX

COOLMANT i COOLFLEX su niskotemperaturni cijevni sustavi za rashladne sustave s temperaturama medija u rasponu od -20 do +40 ºC. Čine ih predizolirane krute cijevi od polietilena (PE100) s promjerima u rasponu ø125/225 - ø315/450 mm i fleksibilne samokompenzirajuće polietilenske (PE100) cijevi s promjerima u rasponu ø25/70 - ø125/182 mm (izvedba UNO) koje su namijenjene za radne tlakove do 10/16 bar. 

Cooflex

CASAFLEX

Predizolirane fleksibilne i samokompenzirajuće cijevi CASAFLEX izrađene su od valovitog nehrđajućeg CrNi čelika i namijenjene su za medije s temperaturama do 180 ºC i nazivne tlakove 16/25 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN100 (izvedba UNO) i DN20 - DN50 (izvedba DUO) i imaju ugrađen sustav za detekciju vlage. Pogodne su za kombinaciju s predizoliranim čeličnim cijevima PREMANT za izradu vrelovodnih priključaka objekata. 

CFL

FLEXWELL (FHK)

Predizolirane fleksibilne i samokompenzirajuće cijevi FLEXWELL (FHK) izrađene su od valovitog nehrđajućeg CrNi čelika, a namijenjene su za pogonske temperature u rasponu od -170 do +150 ºC i pogonski tlak 16/25 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN25 - DN150 (izvedba UNO), imaju ugrađen sustav za detekciju vlage i 100% su otporne na difuziju vodene pare. Predviđene su za primjenu u području grijanja (za vrelovodne priključke), za transport pitke vode, za potrošnu toplu vodu i za odvod kondenzata. Taj se sustav posebno iskazao u situacijama kada bušenjem kroz zemlju i provlačenjem ispod postojeće infrastrukture i objekata treba provesti spajanje toplinske podstanice s dislociranim magistralnim cjevovodom.

FHK

PREMANT

Predizolirane krute crne čelične cijevi PREMANT namijenjene su za medije s temperaturom do 144 ºC i pogonski tlak do 25 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN1000 (izvedba UNO) i DN20 - DN300 (izvedba DUO). Cijevi imaju ugrađen sustav za detekciju vlage.

Premant UNO

EIGERFLEX

Predizolirane fleksibilne cijevi EIGERFLEX izrađene su od polietilena (PE100) i opremljene ugrađenim električnim grijačem za zaštitu od smrzavanja. Namijenjene su za transport pitke vode, rashladne i otpadne vode i mogu se položiti na mjestima na kojima dolazi do smrzavanja (npr. ispod mostova i nadvožnjaka). Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN100 (izvedba UNO). Pogonski tlak iznosi 16 bar, s temperaturama rashladnog medija u rasponu od -30 do +20 ºC, a toplinska izolacija je poliuretanska pjena. 

Premant UNO

ISOBRUGG (SMR)

Predizolirane krute čelične cijevi u zaštitnom čeličnom omotaču ISOBRUGG (SMR) namijenjene su za izradu parovoda i transport medija s temperaturom do 400 ºC u pogonima za daljinsko grijanje, procesnu tehniku i industriju. Radni pogonski tlak je do 64 bar. Isporučuju se s nazivnim promjerima u rasponu DN20 - DN1000 (izvedba UNO).

Premant UNO
Slažem se

Portal Energetika-net.com koristi 'kolačiće' (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o tome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda portala Energetika-net.com slažete se s korištenjem 'kolačića'. Za nastavak pregleda i korištenja portala Energetika-net.com kliknite na "Slažem se".

Glavni izbornik