Iz Rimac Automobila ovaj tjedan najavili su širenje na ključna azijska tržišta razvijanjem svoje međunarodne mreže prodajnih partnera na Kingsway grupu, tvrtku specijaliziranu za distribuciju luksuznih vozila i jahti na području Kine

Uoči prvih isporuka C_Two modela na električni pogon, Rimac Automobili grade globalnu mrežu partnera. Zahvaljujući potonjem partnerstvu, u Šangaju je otvoren luksuzni salon Rimac automobila, objavljeno je internetskoj stranici te tvrtke iz Svete Nedelje, koja od 2009. godine proizvodi električne automobile.

 

Nenadmašne sposobnosti 

"Vrlo smo sretni što dobrodošlicu u našu obitelj možemo izraziti Kingsway Groupu, tvrtki koja ima izvrsnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hong Kongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda", rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor Rimac Automobila, povodom sklapanja novog partnerstva. 

Prototip C_Two modela trenutno je u fazi završnog testiranja. Završni dizajn i ime automobila bit će otkriveni ove godine, kada bi taj hiperautomobil iduće generacije trebao izaći na tržište, za razliku od originalnog plana prije koronakrize, koji je predviđao prve isporuke 2020., javlja Hina

"Rimac je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji. Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u automobilskoj industriji, a Rimac je na samom vrhu tog polja", istaknuo je Albert Wong, direktor Kingsway grupe, koja posluje od 1974. godine.