Prvu prigodu za nastavak veličanstvenog nastupa u Ligi prvaka Dinamo će imati na najodrživijem stadionu na svijetu. Naime, sljedeća se utakmica 1.10.2019. godine igra protiv Manchester Cityja na stadionu 'Etihad' koji je upravo proglašen za po održivosti najbolji stadion na svijetu. 

Radi se o rezultatima istraživanja koje je proveo portal Footy.com, koje je obuhvatilo nogometne stadione, ali i nekoliko sportskih dvorana za rukomet i košarku u kojima igraju klubovi iz najpoznatijih liga u Europi i SAD-u. Svakom su stadionu pri tome dodjeljivani bodovi prema nekoliko kriterija, a po svakom je bilo moguće dobiti najviše 10 bodova. 

Pri tome je Etihad, odnosno Manchester City Stadium u Manchesteru bio prvi po svojoj 'posvećenosti u stvaranju svijeta ekološki najprijateljskijim mjestom'. Među prvih deset najekološkijih stadiona i dvorana ubraja se i stadion američkog nogometnog kluba Atlanta United FC, američkog košarkaškog kluba Boston Red Sox, kluba američkog nogometa New England Patriots i europskih nogometnih divova Juventusa i Barcelone, objavio je američki portal 'Power Energy International'.