Već treću godinu za redom Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS) uspješno je organizirala seminar pod naslovom 'Budućnost ugodnog stanovanja'. Tema ovogodišnjeg seminara, koji je 29.3.2014. godine u velikoj dvorani Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, okupio gotovo 200 sudionika, studenata ponajviše tehničkih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pa i šire, što je još jedna potvrda da su organizatori na pravom putu, ali i da teme kao što su zgradarstvo, energetska učinkovitost, projektiranje, stanovanje, termotehnika, obnovljivi izvori i energetika za mnoge buduće stručnjake predstavljaju područje kojime će se baviti. Uostalom, kako je to u uvodnom govoru istaknula predsjednica SUPEUS-a, Marina DŽUNIĆ, okupljanje budućih stručnjaka na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem predstavlja snagu društva koju samo treba na pravi način iskoristiti. 
Ovogodišnji Seminar se po odabiru tema i predavača, ali i po svemu drugome u cijelosti može se mjeriti sa stručnim skupovima koje organiziraju specijalizirane tvrtke i ustanove. Uostalom, pozornost okupljenih su i već prvih nekoliko izlaganja privukli ugledni predavači kao što su, redom, dekan FER-a i ujedno domaćin, prof. dr. sc. Nedjeljko PERIĆ, dipl. ing., ravnatelj Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske, dr. sc. Julije DOMAC, dipl. ing. i redoviti profesor Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Neven DUIĆ, dipl. ing. Pri tome je dekan FER-a naglasio da će veća primjena obnovljivih izvora biti moguća jedino suradnjom svih struka, čemu je najbolja potvrda činjenica da na projektima razvoja njihove primjene ravnopravno surađuju brojni fakulteti Sveučilišta u Zagrebu. 
Seminar je nastavljen tematskim cjelinama posvećenima tehničkom konceptu i aspektima obnovljivih izvora te primjerima uspješnih projekata integracije obnovljivih izvora, pri čemu su nova dostignuća i rješenja prikazali stručnjaci i znanstvenici nekoliko visokoškolskih ustanova i strukovnih udruga, ali i nekoliko poznatih svjetskih proizvođača opreme.  
U svakom slučaju, kada se vidi da su ugodni subotnji proljetni dan brojni studenti, umjesto na kavama po gradu, iskoristili za usvanjanje novih znanja i to o energetici i obnovljivim izvorima, može se zaključiti da novih stručnjaka za ta područja u sljedećih nekoliko godina neće nedostajati, a upravo su takvi stručnjaci potrebni kako bi jednoga dana i ova sadašnja kriza postala prošlost.