Ovogodišnji, već sedmi zaredom seminar 'Budućnost ugodnog stanovanja - BUS' održan je 5.5.2018. godine u Velikoj predavaonici Arhitektonskog, odnosno Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Riječ je o skupu koji je jedan od najvećih projekta Studentske udruge za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS), interdisciplinarne udruge studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Ujedno, to je je besplatni cjelodnevni seminar za studente i sve koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.
Ovogodišnja predavanja bila su tematski podijeljena tako da za svaku struku bude ponešto. Neke od ovogodišnjih tema bile su: gospodarenje otpadom, digitalna transformacija industrije, elektroinstalacije danas, suvremena rješenja za zaštitu od buke u gradovima i nova zgrada Studentskog doma u Varaždinu. Svi su tako imali prigodu zaviriti u budućnost pametnih gradova i nešto novo naučiti o njihovom financiranju. 
Seminar je bio podijeljen na tri glavna bloka:
• 1. blok - 'Tržište dobrih ideja'
• 2. blok - 'Tehnologije i Inovacije'
• 3. blok - 'Od ideje do realizacije'.
Između blokova bile su pauze u kojima su moguća stjecanja novih poznanstava i 'networking', a sveukupno je održano desetak predavanja.
Na prethodnih šest BUS-eva ukupno je sudjelovalo više od 1500 studenata i 70 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo više od 45 tvrtki. Seminare su, kako i priliči, medijski popratile dvije televizijske kuće, četiri radijska programa, nekoliko partnerskih konferencija i mnoštvo internetskih portala i časopisa tematski vezanih uz djelovanje Udruge. Naravno, posjećenost i je ove godine bila velika jer se na Seminaru sudjelovalo više od 200 studenata!