Vlada je danas na zatvorenom dijelu sjednice donijela zaključak kojim se predlaže Glavnoj skupštini društva INA – Industrija nafte d.d. izbor članova Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora članova Nadzornog odbora, a najduže na vrijeme od šest mjeseci. 

Tako se za članove Nadzornog odbora predlažu Damir Vanđelić, dr.sc. Luka Burilović i Damir Mikuljan. Donesen je i Zaključak kojim se Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d. predlaže izbor Damira Vanđelića za predsjednika Nadzornog odbora. 

Damir Vanđelić novi je privremeni ravnatelj Fonda za obnovu Zagreba, koji je dana javnost detaljno izvijestio o predstojećim aktivnostima Fonda te objavio detaljnu imovinsku karticu, iako na to nije bio obavezan. Također je rekao da nema ambicija kandidirati se za novog gradonačelnika Zagreba jer mu je Fond trenutno 'broj jedan', te se namjerava uskoro javiti na natječaj za stalnog ravnatelja Fonda. Rekao je i da ga ne zanima ni članstvo u političkim stranakama jer "niti jedna na odgovara u potpunosti njegovim razmišljanjima".