Danas je MOL Grupa objavila financijske rezultate za treće tromjesečje 2018. godine. Materijalno povećanje čiste CCS EBITDA-e u trećem tromjesečju dovelo je do rasta EBITDA-e (dobiti prije kamata, poreza i amortizacije) na više od 2 milijarde dolara u prvih 9 mjeseci ove godine. EBITDA Upstreama u trećem tromjesečju iznosi 319 milijuna dolara što je 70 % više u odnosu na isti period prošle godine zahvaljujući rastu cijena nafte i plina. Prosječna dnevna proizvodnja ugljikovodika u trećem je tromjesečju bila marginalno niža i iznosila je 108.300 barela ekvivalenta nafte dnevno (boepd), s obzirom na to da je povećanje proizvodnje na području Catcher u Velikoj Britaniji uglavnom neutraliziralo utjecaj planiranih godišnjih održavanja. 
Čista CCS EBITDA Downstreama ostala je na gotovo istoj razini u trećem tromjesečju, unatoč znatno slabijoj rafinerijskoj i petrokemijskoj marži, te je iznosila 262 milijuna dolara. Slabije marže uglavnom su nadoknađene većim količinama i boljim prodajnim maržama u proizvodnji u ovom tromjesečju. Usluge kupcima nastavljaju s dvoznamenkastim rastom potaknutim dinamičnim širenjem marži robe široke potrošnje i pozitivnim trendovima na tržištu goriva. Segment je dosegao novi najbolji tromjesečni rezultat sa 147 milijuna dolara, što je 11 % više u odnosu na isti period prošle godine. S obzirom na to da je uvođenje koncepta robe široke potrošnje znatno ubrzano, broj obnovljenih maloprodajnih mjesta s implementiranim Fresh Cornerom popeo se s prošlogodišnjih 363 na ukupno 606 lokacija. EBITDA plinskog segmenta dosegla je 25 milijuna dolara u trećem tromjesečju, što je pad u odnosu na isti period prošle godine zbog manjih količina i povećanih troškova energije. 
 Predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Zsolt Hernádi komentirao je rezultate: „Ostvareni dobri rezultati trećeg tromjesečja omogućit će nam da s lakoćom ostvarimo ili premašimo naš novi cilj od 2,4 milijarde dolara čiste CCS EBITDA-e u 2018. godini, a nastavili smo i s našom strateškom poslovnom preobrazbom te postigli važne ciljeve u posljednja tri mjeseca. U trećem tromjesečju smo povećali EBITDA-u i slobodni novčani tok za više od 20 %, s obzirom na to da je Upstream profitirao od visokih cijena nafte i imao najveći novčani doprinos, Usluge kupcima nastavljaju s dvoznamenkastim rastom, a Downstream je ostao na istoj razini kao i prošle godine unatoč slabijem makro okruženju. U međuvremenu smo potpisali paušalne EPC ugovore za naš istaknuti projekt za poliol i dogovorili strateško partnerstvo u recikliranju plastike tijekom tromjesečja.“