Konferencija Budućnost ugodnog stanovanja - BUS u organizaciji Studentske udruge za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS) održava se ove godine već 9. put za redom. 

Ipak, ovogodišnji stručni skup se zbog dobro poznatih razloga održava na malo drugačiji način nego u proteklih osam godina. Tako će se ovogodišnji BUS, prigodno nazvan e BUS održati 23.5.2020. godini na dobro poznatom servisu YouTube, a ne uživo, kao što je to bilo do sada. Početak Konferencije je u 10 h i kao i do sada, predavači iz struke predstaviti će inovacije iz područja tehnike, energetike, energetske učinkovitosti i financiranja projekata, a svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u sklopu pet tema koje će se obraditi.

Cjelodnevna besplatna konferencija namijenjena je studentima i svima koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Pri tome će svi sudionici na YouTubeu imati mogućnost postavljanja pitanja pri čemu je ideja za vrijeme i nakon predavanja skupljati pitanja koja će potom moderator postaviti predavačima. 

Za najaktivnije sudionike na BUS-u pripremljene su i simbolične nagrade, među kojima su i izdanja EM literature, dok su naš portal i časopis EGE medijski pokrovitelji projekta.