Normalan život, gospodarstvo i društvo ne smiju stati, samo se moraju prilagoditi novonastalim okolnostima. Uostalom, kao što je to bilo prije tridesetak godina u vrijeme Domovinskog rata, i danas ćemo se svi morati više potruditi i zajednički raditi da bi nam sutra, kada se sve vrati 'u normalu' bilo bolje. 

I mi kao Redakcija našeg portala i časopisa EGE i tvrtka ENERGETIKA MARKETING itekako osjećamo posljedice globalne pandemije koja ne pošteđuje nijedan dio Svijeta. No, nećemo stati i, koliko god vijesti o pandemiji koronavirusa preplavljale medije, u danima koji su pred nama unatoč svemu pronaći ćemo prostora za vijesti iz područja energetike, energetskog gospodarstva, plina, plinske tehnike i gospodarstva, instalacijske tehnike, termotehnike, vodoopskrbe i vodnog gospodarstva, energetske učinkovitosti i zgradarstva, obnovljivih izvora, zaštite okoliša i ekologije, elektromobilnosti i održivog prometa.

Isto tako, svi naši stručni skupovi koji su u planu (2. konferencija Hrvatska 4.0, 17. hrvatski seminar o tlačnoj opremi i naš novi Forum Nova era prometa) svakako će se održati. No, ako pak bude kakvih promjena datuma održavanja, o tome ćemo na vrijeme izvijestiti. 

Naime, čim sve ovo završi (a nadamo se: što prije!), svi se u najkraćem mogućem roku moramo vratiti normalnom životu i poslovanju i ponovno pokrenuti sada usporen kotačić gospodarstva i cijelog društva. Zajedno, za dobrobit svih nas!