Jedan od razloga zašto je tvrtka TECE, njemački proizvođač sanitarne, kupaoničke i termotehničke opreme, ostvarila izniman uspjeh svakako je poslovna filozofija koja počiva na posebnoj bliskosti i dijalogu sa svojim kupcima. Kada je riječ o dizajnu i uređenju, TECE-ova rješenja uvijek nude više prostora za ideje, što pruža veliku slobodu u uređenju. Istodobno, kada se radi o projektiranju i planiranju, važna je sigurnost, a kada se pak radi o instaliranju i montaži, važno je ostvariti posao bez stresa, a usluga uvijek mora biti na prvom i pravom mjestu.

Biti na pravom mjesto ujedno i znači već spomenutu bliskost sa svojim kupcima. Zato se TECE ove godine pridružio petom izdanju sajma InDizajn - festivalu modernog doma koji je održan 23. - 25. rujna. Na ovogodišnjem, jubilarnom izdanju tog sajma na 5000 m2 izlagačkog prostora u Areni Zagreb predstavili su se brojni izlagači iz područja opremanja interijera, poznati stručnjaci i arhitekti. Uz to, na 'dizajnerskoj ulici' pod nazivom Bazar predstavili su se domaći kreativci, mali obrtnici i produkt-dizajneri, a održane su i brojne kreativne radionice, stručna predavanja i panel-rasprave. 

Naravno, na izložbenom prostoru TECE-a na 20 m2 prikazane je brojne zanimljivosti iz bogatog proizvodnog programa, što je privuklo veliku pozornost mnogih posjetitelja.