U četvrtom po redu predstavljanju europskoj stručnoj javnosti, i hrvatskim su stručnjacima (za početak, onima iz kontinentalnog dijela zemlje) predstavljene mogućnosti novog sustava klimatizacije s promjenjivim volumenom radne tvari (VRF) koji pod nazivom SMMSe nudi poznati japanski proizvođač Toshiba.
U skladu s time, na predstavljanju novog sustava u organizaciji austrijske tvrtke Air-Cond, generalnog zastupnika za program klimatizacije Toshiba u zemljama Srednje i Jugoistočne Europe, u hotelu 'Aristos' okupilo se oko 120 projektanata i izvođača termotehničkih instalacija kako bi se upoznali s brojnim novostima, ali i zanimljivim tehničkim rješenjima koje nudi SMMS-e.
Riječ je o posve novorazvijenom VRF-sustavu (odatle i 'e' u nazivu, što označava evoluciju) koji je posebno prilagođen za tržišta zemalja Europe, Bliskog istoka i Afrike i u kojem su obuhvaćene brojne inovacije u području klimatizacijske i rashladne tehnike , ali i do sada stečena znanja i iskustva. Ujedno, radi se o jednom od proizvoda koji su razvijeni na osnovi suradnje dva svjetska diva u području klimatizacije: Toshibe i Carriera, koja uspješno traje već 15 godina. Kako je na samom predstavljanju nekoliko puta naglasio Robert HORVATH, dipl. ing., voditelj ključnih kupaca i prodajni inženjer u Air-Condu, to je uređaju koji istodobno ispunjava zahtjeve koje postavljaju investitori, projektanti, upravitelji zgrada, serviseri i krajnji korisnici. Isto tako, to je VRF-sustav koji se odlikuje najvećom vrijednošću europskog sezonskog koeficijenta učinkovitosti, jer je kod svih modela ESEER > 7,0, pri čemu se učin vanjskih jedinica kreće po jednom modulu i do 22 KS (pri hlađenju 61,5 kW i pri grijanju 64 kW), odnosno za najveći model VRF-a do 60 KS (pri hlađenju168 kW i pri grijanju.178 kW). Konačno, zahvaljujući svim tim izvanrednim tehničkim značajkama (koje su ostvarene poboljšanjima i na kompresoru i na ventilatoru i na izmjenjivačima topline), ne treba se čuditi zašto Toshiba na takve proizvode nudi produljenu garanciju od čak 3 + 2 godine. 

Za kraj, valja napomenuti da je nakon zagrebačkog, predviđeno još jedno predstavljanje sustava SMMS-e u Hrvatskoj i to 19.11.2015. godine u Splitu.