Klimaoprema, vodeći domaći proizvođač opreme za ventilaciju i klimatizaciju, uspješno se nosi s problemom pandemije koronavirusa koji je pogodio cijeli svijet i već uvelike utječe na gospodarska zbivanja. Tako proizvodnja opreme za ventilaciju i klimatizaciju i svih ostalih proizvoda tvrtke i skladišta rade s punim kapacitetima, dok na skladištu tvrtka ima dovoljne količine sirovina pa u narednom razdoblju ne očekuje veće probleme pri isporukama opreme na području Hrvatske. 

Sužbe Prodaje, Nabave i Logistike, iako sada djeluju dislocirano, rade u punom sastavu pa ne treba očekivati probleme ni kašnjenja kod izrade ponuda, potvrda narudžbi ili slične dokumentacije. Ipak, zbog nemogućnosti korištenja fiksnih linija, tvrtka poziva na komuniciranje s njezinim djelatnicima isključivo mobitelima i elektroničkom poštom. 

Naravno, osim pravodobnih isporuka opreme za projekte koji se ostvaruju, najveći prioritet tvrkte je briga o sigurnosti i zdravlju svojih, a i djelatnika svojih poslovnih partnera.