Nakon što je u nedjelju oko 5 ujutro puknuo magistralni vodovod u Selskoj blizu raskršća s Tratinskom, slična situacija ponovila se jutros, iza 4 sata u blizini raskršća Selske i Baštijanove. U oba slučaja došlo je do izlijevanja ogromnih količina vode koje su oštetile privatne kuće i ulice, a šteta je velika. 

Na terenu su sve službe. Osiguranje će pokriti štetu. Radi se o istom magistralnom cjevovodu kao i prije dva dana. To je taj domino efekt. Ovo je jedna od najprometnijih ulica u gradu pa dolazi do dodatnog opterećenja, a povećana je i izgradnja. Posljedica je to pretjerane gradnje koju nije pratio razvoj infrastrukture u koju se nije ulagalo više od pedeset godina”, rekao je gradonačelnik Tomisav Tomašević za N1. On kaže da je šteta nastala danas veća nego ona prije dva dana. Južni dio ulice će se pustiti u promet tek sutra navečer, a sjeverni dio do kraja tjedna. 

Marin Galijot, direktor Vodoopskrbe i odvodnje rekao je da se radi o istoj cijevi koja je pukla u nedjelju, a magistralni cjevovodi nisu predviđeni za otvaranje i zatvaranje i u pravilu kada se na njima radi dogode se ovakve ponovljene havarije. Galijot je kazao da se nada da opet neće doći do puknuća te ističe: "Kako nam dragi Bog da, možda smo bili zločesti pa nas kažnjava".