Tvrtka LG Electronics (LG) će na sajmu potrošačke elektronike CES 2022, koji se održava od 5. do 8. siječnja iduće godine u Las Vegasu, u SAD-u, premijerno predstaviti kućno rješenje za veću kvalitetu zraka koje objedinjava sve prednosti pročišćivača, ventilatora i grijalice, uz elegantan dizajn. 

Osmišljen s ciljem zadovoljavanja potreba današnjeg životnog stila koji podrazumijeva da se više vremena provodi kod kuće, potpuno novi pročišćivač zraka PuriCare™ AeroTower svaku aktivnost u zatvorenom prostoru čini ugodnijom, priopćeno je iz agencije Meda Val. 

LG PuriCare AeroTower idealan je za korištenje tijekom cijele godine, a svjež i čist zrak donosi u cijelom rasponu od 360 stupnjeva kroz tri načina rada: Grijanje (Heating), Ventilator (Fan) i Raspršivanje (Diffusion). 

LG PuriCare AeroTower posjeduje certifikat za poboljšanje kvalitete zraka u unutrašnjem prostoru međunarodnih agencija za testiranje kao što je IBR Laboratories.

 

Bolje korisničko iskustvo 

Uz učinkovitost i stil, LG-evo najnovije rješenje za veću kvalitetu zraka pruža iznimnu praktičnost te poboljšano korisničko iskustvo. Korisnici brzo mogu provjeriti razne podatke o kvaliteti zraka na zaslonu pročišćivača ili putem besplatne mobilne aplikacije LG ThinQ™. 

Aplikacija za operativne sustave Android i iOS također omogućava praćenje uređaja u stvarnom vremenu i podešavanje postavki čak i kad korisnik nije kod kuće. 

"Naš novi pročišćivač zraka PuriCare AeroTower stvoren je za potrebe današnjeg načina života koji podrazumijeva da više vremena provodimo kod kuće", rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance&Air Solution Company. 

"Bez obzira na to radi li se o hlađenju, grijanju ili pročišćavanju, ovaj uređaj obuhvaća sve te mogućnosti i pritom izgleda sjajno u svakom interijeru", dodao je.