Toshiba Carrier najavio je gradnju nove tvornice u Europi. Novi proizvodni pogon nalazit će se u Gnieznu u u središnjoj Poljskoj, a trebao bi s proizvodnjom započeti do kraja 2020. godine. Pri tome će Toshiba Carrier, zajednička tvrtka za proizvodnju opreme za grijanje, hlađenje, ventilaciju i klimatizaciju koju su osnovali japanska skupina Toshiba i američka skupina Carrier, u taj projekt s ciljem povećanja svoje pristutnosti na europskom tržištu uložiti čak 246 mil. eura. 

Novi proizvodni pogon omogućit će Toshiba Carrieru skratiti vrijeme puštanja proizvoda na tržište za 1/3, sniziti troškove proizvodnje i još bolje uskladiti proizvodni program proizvoda s potrebama europskog tržišta. Riječ je ujedno o prvoj europskoj tvornici za Toshiba Carrier. Ukupna površina pogona iznosit će 37 000 m2, od čega će na samu tvornicu otpadati 17 000 m2.

No, to nije sve jer tvrtka nastavlja s opsežnim ulaganjima u proizvodnju i razvoj. To podrazumijeva i novi globalni centar za istraživanje i razvoj Fuji Operations i premještanje i proširivanje razvojnih i proizvodnih odjela u tvornici u Hangzhou u Kini.