Ovogodišnji, šesti po redu Klima forum održat će se 4. i 5. listopada u Osijeku i bit će to najveće hrvatsko okupljanje stručnjaka za klimatizaciju, ventilaciju, hlađenje i grijanje te njima srodnih područja. Na Forumu će biti prikazane novosti u vezi s primjenom radnih tvari u rashladnoj tehnici, posebice s obzirom na zahtjeve domaćih i međunarodnih propisa u smislu ‘F-gas Regulative’ i smanjenja upotrebe HFC-ova. 
Prikazat će se neki od najznačajnijih ostvarenih projekata u Hrvatskoj, a jedan od njih je i nova Zračna luka ‘Franjo Tuđman’, kao i novosti iz proizvodnih programa vodećih svjetskih i domaćih proizvođača opreme i uređaja. Ovogodišnja novost je tematska cjelina posvećena suvremenim rješenjima za upravljanje i automatizaciju zgrada. Očekuje se oko 150 sudionika, dok je svoje izložbene prostore i sudjelovanje na Forumu već rezerviralo više od 15 poznatih proizvođača opreme i pružatelja usluga poput Panasonica, Toshibe, Daikina, Klimaopreme, LG-a, Danfossa, HEP ESCO-a te drugih. 
Program drugoga dana Foruma posvećen je izvedenim projektima i rješenjima, a održat će se i okrugli stol o energetskoj obnovi zgrada, uz sudjelovanje predstavnika Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, CEI-ja i projektanata. Organizator Foruma je ENERGETIKA MARKETING, a pokrovitelji MGIPU, MZOIE, FERIT, FSB i HURKT. 

Više o programu doznajte OVDJE a svoje sudjelovanje potvrdite OVDJE