Tvrtka Vaillant u Hrvatskoj i matična tvrtka u Njemačkoj svakodnevno ulažu sve napore kako bi unatoč pandemiji koronavirusa osigurali najveće moguće nesmetano poslovanje. Pri tome su sigurnost i zdravlje najveći prioritet. 

U skladu s time, trenutačno je poseban fokus na nesmetanoj proizvodnji opreme, što uključuje predviđanje, nabavu i preraspodjelu repromaterijala, reorganizaciju rada, smanjenje mogućnosti zaraze u proizvodnim pogonima i usku suradnju s prijevoznicima. Za sada zabilježenih slučajeva zaraze među zaposlenicima u proizvodnji i proizvodni kapaciteti su u punom pogonu kako bi se osigurale sve potrebne količine proizvoda za predstojeće razdoblje i stvorile dodatne zalihe za svaki slučaj. Tvrtka ulaže najveće napore kako bi predvidjela moguće scenarije i poduzima preventivne mjere kako bi posljedice bile što manje osjetne.

Zaposlenici hrvatske podružnice Vaillanta koja pokriva i sve okolne zemlje svima su i dalje na raspolaganju na daljinu, odnosno telefonski i elektroničkom poštom