Strast prema tehnologiji i više od 70 godina iskustva dovelo je Hoval na zavidnu poziciju jednog od vodećih dobavljača sustava za grijanje, hlađenje i povrat topline, koji svoju snagu crpi iz srca Alpa. Bez obzira na to tražite li tehnološki sofisticirano rješenje za proizvodne hale, škole, bolnice, mreže daljinskog grijanja ili možda stambene zgrade, Hoval nudi prilagođeno rješenje za sve vaše potrebe.

Sunčeva energija za zelenu budućnost

Otkrijte generaciju UltraSol, najtanje solarne kolektore na tržištu! Oduševit će vas jednostavnim konceptom ugradnje i velikom učinkovitošću koju potvrđuje certifikat Solar Keymark. Uz taj ekonomičan i ekološki sustav koristite besplatnu i održivu Sunčevu energiju za pripremu potrošne tople vode pa i grijanje same zgrade.
Zahvaljujući fleksibilnoj ugradnji i hidrauličkim setovima kolektora, UltraSol je pogodan za sve primjene: od solarne pripremne PTV-a u stambenim zgradama (s potporom sustavu grijanja i bez nje), do korištenja u industrijske svrhe. Kako Hoval predlaže cjelokupan sustav, moguće je integrirati kolektore UltraSol u sustav grijanja s maksimalnom učinkovitošću. Također, osigurana je kupnja na jednom mjestu za svaki pojedini dio sustava (uključujući setove za spajanje kolektora, energetske spremnike, dodatne izvore topline za hladnije mjesece u godini te jedinice za kontrolu). Kako sniziti trošak pripreme PTV-a za čak 30%? Što sve trebate znati prije nego li investirate u Sunčevu energiju? Odgovore na ta i slična pitanja otkrivamo na našem blogu!

Kalkulatori za specifikaciju vaših projekata

Trebate pomoć pri izradi opsežne projektne dokumentacije? Imamo rješenje i za to! Besplatno koristite naš solarni kalkulator kako biste odabrali najbolju opciju solarnog sustava. Dobit ćete transparentno izvješće s najvažnijim čimbenicima i sažetkom instalacije grijanja, hlađenja, ventilacije i klimatizacije koji možete priložiti uz svoju dokumentaciju. Započnite izračun OVDJE! Ispunite kratki registracijski obrazac ili se prijavite u sustav na društvenim mrežama - jednostavno, lako i potpuno besplatno!

Budite u toku s novostima iz Hovala

Želite saznati među prvima kada će biti dostupni kalkulatori Modul Plus ili UltraGas? Zanimaju vas možda webinari o energetski učinkovitim sustavima i pametnoj regulaciji? Ili jednostavno želite biti u toku s našim uslugama i proizvodima? Javite nam se na: hoval.hr@hoval.com kako bismo vas dodali u bazu ili nas pratite izravno na LinkedInu.