Tvrtka Duplico je nedavno za potrebe naručitelja iz plinskog gospodarstva uspješno završila projekt, koji je obuhvatio 33 dvostruka samostojeća serijska upravljačka ormara ('leđa-leđa' montažne ploče, ekvivalent 66 standardnih izvedbi), devet samostojećih upravljačkih ormara ('leđa-leđa' montažne ploče, ekvivalent 18 standardnih izvedbi), serverski samostojeći ormar s 'host' računalima, mrežni samostojeći ormar (i u izvedbi s optičkim panelima), tri 'MCC-link' samostojeća ormara za upravljanje kontrolera pogona postrojenja, 12 samostojećih distribucijskih ormara, sedam FO zidnih ormara s optičkim panelima i dva panela s tipkalima. 

Uz to, proizvodnim su prostorijama prema projektnom rasporedu složene i četiri kontejnerske cjeline i kontrolna soba sa svim 'host' računalima, printerima, monitorima te vizualizacijom proizvodnog procesa. Pri tome je procesu proizvodnje iskorišteno više od 4 km napojnih kabela, 4 km komunikacijskih kabela (Profibus, Profinet, FO) i 4 km signalnih kabela za međuveze. Ujedno je ožičeno i ispitano više od 10 000 signala, za što je bilo potrebno više od 40 000 žica označenih jedinstvenom oznakom 'ishodišta' i 'odredišta'' na obje strane vodiča.

Do sada je tvrtka u području naftnog i plinskog gospodarstva u Hrvatskoj izvela već mnogo projekata za naručitelje kao što su INA, Pametna energija i Sladović, ali i za operatore plinskih distribucijskih sustava kao što su Darkom - distribucija plina, EVN Croatia plin, Montcogim-plinara Papuk plin, Plinara i Termoplin.