Daljnja digitalizacija različitih poslovnih procesa, daljnje podizanje kvalitete servisa i postprodajnih usluga te novi kanali za marketinške aktivnosti bili su među ključnim projektima u 2020. godini, nedavno je izjavio Mario Opačak, čelnik Vaillanta u Hrvatskoj, za stručni časopis EGE. 

"Ako bih trebao izdvojiti samo jednu stvar i jedan uspjeh, onda bi to svakako bila instalacija naše nove dizalice topline recoCOMPACT na otoku Biševu koji ima samo 11 stanovnika ili možda iznimno uspješan početak prodaje nove dizalice topline aroTHERM Plus kao najtiše i ekološki najprihvatljivije na tržištu", rekao je, među ostalim, Opačak, dodajući kako ne postoji čarobni štapić ni neki čudotvorni recept za poslovanje u kriznim vremenima. 

"Takva teška razdoblja savladavaju se upornim i ozbiljnim pristupom radu bez opuštanja u vremenima kada je tržišna situacija povoljna. Osim takvog ozbiljnog i kontinuiranog rada te odmjerenih, osmišljenih i kvalitetno realiziranih novih ideja ne postoji ništa što će vam pomoći da prebrodite krizu", zaključio je. 

Više o tome moguće je pročitati u časopisu EGE

Na časopis EGE, koji izlazi pet puta godišnje i prati najnovija kretanja u energetici, možete se pretplatiti OVDJE