MOL Grupa je objavila financijske rezultate za 2018. godinu. MOL je povećao dobit prije kamata, poreza i amortizacije (EBITDA) za 10 posto, time znatno nadmašivši revidiranu procjenu za 2018. zahvaljujući značajnom povećanju doprinosa djelatnosti Upstreama i Usluga kupcima. Istovremeno su snažni interni rezultati u Rafinerijama i marketingu dijelom nadoknadili pad marži. 
Čista CCS EBITDA u zadnjem je tromjesečju povećana za 16 posto u usporedbi s četvrtim kvartalom 2017. godine, što je rezultiralo iznosom od 2,69 milijardi dolara EBITDA-e u 2018. godini. MOL je nastavio generirati snažan novčani tok ostvarivši 1,4 milijardi dolara, od čega se gotovo 70 posto odnosi na Istraživanje i proizvodnju. 
Djelatnost Upstreama bila je najveći generator EBITDA Grupe u 2018. s iznosom od 1,269 milijardi dolara. Rast od 49 posto ostvaren je zahvaljujući višim cijenama nafte i plina te proizvodnji nafte visoke marže iz polja Catcher u Ujedinjenom Kraljevstvu, priopćeno je iz ove međunarodne naftne i plinske kompanije sa sjedištem u Budimpešti. 
Čista CCS EBITDA Downstreama na godišnjoj razini je iznosila 995 milijuna dolara. Pad od 16 posto uglavnom je posljedica smanjenog obujma prerade i značajnog smanjenja petrokemijskih marži. 
Djelatnost Usluga kupcima nastavila je ostvarivati dvoznamenkasti rast EBITDA-e te dosegnula novi rekord. U 2018. EBITDA je dosegnula iznos od 423 milijuna dolara (18 posto više nego u 2017.) zahvaljujući dinamičkom povećanju marže u segmentu negoriva, kao i povoljnim trendovima na tržištu goriva. 
U plinskom poslovanju ostvarena je EBITDA od 189 milijuna dolara, a pad od 15 posto na godišnjoj razini posljedica je promjena u tarifama i povećanju troška energije. 
„Godina 2018. bila je još jedna godina jako dobrih rezultata s najvišom EBITDA u sedam godina. To je bila i godina u kojoj je nastavljena transformacija, što je uključivalo konačnu odluku o ulaganju u projekt proizvodnje poliola. Upstream je generirao slobodni novčani tok od gotovo milijardu dolara, uz povećanje proizvodnje. Downstream je ostvario snažnu dobit unatoč smanjenju rafinerijskih i petrokemijskih marži te postigao nova značajna poboljšanja u učinkovitosti, dok je djelatnost Usluga kupcima zadržala dvoznamenkasti rast EBITDA-e te pokrenula nekoliko novih inovativnih usluga. Ove godine očekujemo EBITDA od približno 2,3 milijarde dolara, pod pretpostavkom konzervativnijeg okruženja u djelatnosti Downstreama i Brent cijene barela sirove nafte od otprilike 60 dolara. To će nam osigurati dovoljan novčani tok da pokrijemo čak i povećanje ulaganja u naše glavne projekte transformacije“, komentirao je predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor MOL Grupe Zsolt Hernádi.