ENERGETIKA MARKETING IZJAVA O PRISTUPAĆNOSTI
Ažurirano: ožujak 2023.

Općenito
Energetika marketing nastoji osigurati dostupnost svojih usluga osobama s poteškoćama. Energetika marketing je uložila značajna sredstva kako bi svoju web stranicu učinila lakšom za korištenje i pristupačnijom osobama s poteškoćama, uz čvrsto uvjerenje da svaka osoba ima pravo živjeti dostojanstveno, jednako, ugodno i neovisno.

Dostupnost na internet portalu www.energetika-net.com
Energetika-net.com stavlja na raspolaganje UserWay Website Accessibility Widget koji pokreće namjenski poslužitelj pristupačnosti. Softver omogućuje energetika-net.com poboljšanje usklađenosti sa smjernicama za pristupačnost web sadržaja (WCAG 2.1).

Omogućavanje izbornika pristupačnosti
Energetika-net.com izbornik pristupačnosti može se omogućiti ili pritiskom na tipku tab kada se stranica prvi put učitava ili klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje u kutu stranice. Nakon pokretanja izbornika pristupačnosti, pričekajte trenutak da se izbornik pristupačnosti učita u cijelosti.

Izjava o odricanju  odgovornosti
Energetika marketing nastavlja nastojati stalno poboljšavati dostupnost svojih stranica i usluga u uvjerenju da je naša zajednička moralna obveza omogućiti besprijekorno, dostupno i nesmetano korištenje i nama s poteškoćama.
U stalnom nastojanju da kontinuirano poboljšavamo i rješavamo probleme s pristupačnošću, također redovito skeniramo energetika-net.com pomoću UserWay-evog Accessibility Scanner za prepoznavanje i popravljanje svake moguće prepreke pristupačnosti na našoj stranici.
Unatoč našim nastojanjima da sve stranice i sadržaj na energetika-net.com učinimo potpuno dostupnima, neki sadržaji možda još uvijek nisu u potpunosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti. To može biti rezultat nepronalaženja ili identificiranja najprikladnijeg tehnološkog rješenja.

Ovdje za vas
Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na energetika-net.com ili vam je potrebna pomoć s bilo kojim dijelom naše stranice, kontaktirajte nas tijekom redovnog radnog vremena kako je navedeno u nastavku i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas
Ako želite prijaviti problem s pristupačnošću, imate pitanja ili trebate pomoć, obratite se korisničkoj podršci Energetika marketinga na sljedeći način:
Email: ege@ege.hr
Phone: +385 1 377 12 56