Isporuka prirodnog plina za Kanton Sarajevo odvija se bez problema i sve tarifne kategorije kupaca (toplinarska tvrtka Toplane, kućanstva, velike i male tvrtke) uredno se opskrbljuju. Prije ponovnog uspostavljanja sigurne opskrbe plinom ekipe Sarajevogasa su obavljale redovne poslove podrške kupcima i preventivne kontrole na plinskom distribucijskom sustavu.

Naime, nakon što su 5. veljače ove godine, u kasnim večernjim satima, okončani radovi na sanaciji oštećenja na magistralnom  plinovodu Šepak - Zvornik - Sarajevo, 6. veljače je uspostavljena potpuna normalizacija opskrbe plinom svih korisnika u Kantonu Sarajevo. Važno je naglasiti da izvođenje radova na glavnom plinovodu nije utjecalo na opskrbu korisnika koji nisu bili u mogućnosti koristiti alternativno gorivo. Zahvaljujući pripremljenom planu aktivnosti Sarajevogasa, svi su bili uredno i sigurno opskrbljivani plinom, bez prekida isporuke plina. 

Stoga Sarajevogas zahvaljuje svim korisnicima koji su smanjili svoju potrošnju i prilagodili se izvanrednoj situaciji, a i onima koji su u obzir uzeli njegove preporuke i koristili alternativno gorivo. Svi oni su doprinijeli očuvanju stabilnosti plinskog distribucijskog sustava u Sarajevu i cijelom Kantonu, ističe tvrtka.