Imenovan novi direktor GPZ Opskrbe

Autor: N.D. Objavljeno: 12.11.2021. 🕜 09:13 Lokacija: Zagreb

Magistar ekonomije ima više od 20 godina upravljačkog iskustva

Uprava Zagrebačkog holdinga d.o.o. donijela je u četvrtak odluku o imenovanjima voditelja podružnica i direktora povezanih trgovačkih društava. Na čelne pozicije strateški važnih podružnica i povezanih društava imenovani su Davor Vić (Čistoća), Jeronim Tomas (Gradska plinara Zagreb – Opskrba), Davor Poljak (Vodoopskrba i odvodnja d.o.o.) te Marko Šarić (Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo). Za v.d. voditelja Gradske plinare Zagreb do okončanja javnih natječaja koji će biti okončani uskoro, imenovan je Miroslav Živko. 

Jeronim Tomas je magistar ekonomije s više od dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama, prije svega u vođenju strateških projekata i financijskom restrukturiranju poduzeća, platnom prometu, osiguranju i financijskom upravljanju. U Gradsku plinaru Zagreb – Opskrba d.o.o. dolazi s mjesta direktora Riznice Fortenova Grupe, a prije toga je 14 godina bio direktor riznice Dukat-Lactalisa. 

Novoimenovani direktor Davor Poljak je u Vodoopskrbi i odvodnji od 2010. godine, a dužnost direktora obavljao je od 2010. do 2013. godine. Od početka 2014. bio je zaposlen na mjestu voditelja projekata. Ima veliko iskustvo u upravljanju u industrijama, pa je tako godinama bio i direktor u Končar električnim lokomotivama, kao i direktor proizvodnje u toj tvrtki. Po obrazovanju je dipl. ing. strojarstva. 

TAGOVI