Stvarajmo dobru klimu zajedno!

Autor: Objavljeno: 06.07.2015. 🕜 12:00 Lokacija:

Tehničko znanje, predanost i odgovornost prema poslu kako bi se mogla ponuditi vrhunska tehnička podrška i rješenja za projektante, izvođače radova i investitore. To su neke od glavnih vodilja tvrtke Triteh, koja unatoč razmjerno kratkoj prisutnosti na tržištu, distribuira i zastupa neke od najpoznatijih svjetskih brendova u području hlađenja, ventilacije i klimatizacije.

Triteh d.o.o.

  • adresa: Trgovačka 6, 10 000 Zagreb
  • telefon: 01 / 35 35 450
  • e-mail: info@triteh.hr
  • internet: www.triteh.hr
  • uprava: Ivan GRBAVAC, dipl. ing. i Dujo MALBAŠA, dipl. ing.

Tvrtka Triteh se bavi klimatizacijom, grijanjem i hlađenjem, pri čemu je ovlašteni distributer i zastupnik renomiranih svjetskih brandova kao što su:

  • Samsung, s najučinkovitijim sustavima klimatizacije s promjenjivim volumenom radne tvari (VRF) sustavi na tržištu, što je certificirano prema EUROVENT-u
  • BlueBox, s najučinkovitijim rashladnicima i dizalicama topline, s klasom A prema EUROVENT-u, koji su kao takvi subvencionirani na otvorenim natječajima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
  • Ventilclima, sa širokim programom ventilokonvektora u tihoj izvedbi.

Kako bi se ponudila vrhunska tehnička podrška i rješenja za projektante, izvođače radova i investitore, neprestano se ulaže tehničko znanje, predanost i odgovornost prema poslu. Isto tako, tržištu se nudi izvrsnost na osnovi kvalitete opreme i usluga. Stoga se velika pozornost posvećuje dobrom i pomnom odabiru opreme, kako se optimalno doprinijelo kvaliteti tehničkog rješenja, toplinskoj ugodnosti i zadovoljstvu korisnika. Razrađena rješenja i brza reakcija doprinose boljem poslovnom rezultatu svih partnera koji se u takvim okolnostima mogu usmjeriti na vlastite osnovne djelatnosti. Pri tome je, zahvaljujući odgovornom servisu i održavanju, omogućena briga o sustavu klimatizacije od samog idejnog rješenja i tijekom cijeloga vijeka trajanja.
Dugoročna strategija tvrtke se odnosi na stvaranje dobrih i harmoničnih poslovnih odnosa s partnerima. Stoga se neprestano nastoji stvoriti i održati suradnju, povjerenje i dugogodišnji partnerski odnos s kvalitetnim tvrtkama na tržištu. Dakako, sve to nije moguće bez trajne orijentacije na ulaganja u znanje i ekspertizu djelatnika kako bi se osigurala optimalna, moderna i pouzdana rješenja za sustave klimatizacije, grijanja i hlađenja.
Jednostavno rečeno, Triteh je orijentiran na ljude, dostupan i pristupačan, čime se prožima i oslikava njegova prisutnost na tržištu.

Galerija slika

TAGOVI