Plišanom igračkom do dizalice topline

Autor: B.O. Objavljeno: 20.10.2022. 🕜 10:07 Lokacija: Zagreb

Djeci iz SOS Dječjeg sela 100 tisuća kuna za toplu zimu

Trgovački lanac Kaufland u Hrvatskoj znatno ulaže u društveno odgovorne projekte koji su utkani u sve njihove aktivnosti. 

Upravo završen program vjernosti Šumasti – jedan je od takvih projekata. Naime, u razdoblju od 16. kolovoza do 11. listopada pri svakoj kupljenoj igrački Šumastih – jedna kuna odvojena je za SOS Dječje selo u Lekeniku odnosno za dizalicu topline koja će osigurati topli dom za male stanovnike ove udruge. 

Šumasti su zaludjeli mališane diljem Hrvatske i roditelje potaknuli na plemenitu gestu, dok je Kaufland iznos prikupljen tijekom kampanje zaokružio na čak 100 tisuća kuna.

 

Humanitarni karakter 

"Zahvaljujemo našim kupcima što su prepoznali humanitarni karakter naših Šumastih i drago mi je što smo zajednički osigurali ovu donaciju za najranjiviju skupinu društva. I u budućnosti ćemo nastaviti provoditi ovakve aktivnosti te se veselimo novim projektima kojima ćemo pomoći djeci", rekao je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj, prilikom uručenja simboličnog čeka od sto tisuća kuna Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela.

 
"Jako nas raduje što smo postali dio ove edukativne i vesele priče, i što imamo priliku našoj djeci poslati jaku poruku da se ne igraju sa šumom, već sa Šumastima. Velika hvala tvrtki Kaufland što nam je još jednom ukazala povjerenje i uz pomoć njihovih vjernih kupaca, koji su izdvajali kunu od svakog plišanca, pomogla da osiguramo toplu zimu u Dječjem selu", izjavila je Tuškan-Krupić, priopćeno je iz tvrtke Abeceda komunikacije.

TAGOVI