Akcija za sanaciju dimnjaka i sustava grijanja

Autor: B.O. Objavljeno: 18.05.2020. 🕜 13:38 Lokacija: Zagreb

Tvrtka Petrokov je pripremila akcijske pakete za sve one kojima je potres prouzročio mnogo problema

Tvrtka Petrokov je pripremila posebne akcijske pakete za sanaciju objekata, dimnjaka i sustava grijanja kako bi svima onima kojima je potres prouzročio puno problema barem malo olakšala mogući povratak u normalan život i udobnost vlastitog doma. 

Osim toga, ova tvrtka koja je na tržištu aktivna 30 godina, izdvojenim akcijama želi smanjiti troškove obnova. 

Uz izdvojene proizvode, zainteresiranim osobama na raspolaganju su i djelatnici Petrokova kako bi ih savjetovali o tome što je sve potrebno za sigurnu implementaciju i unapređenje sustava u objektima. 

Baš iz tog razloga u ponudi su sustavi marke Remeha, maleni i kompatibilni te prikladni za brzu montažu bez većih instalacijskih intervencija. 


Prodajni tehničari 

U Petrokovu ističu kako različiti paketi ovise o stambenom prostoru, načinu gradnje, visini i konstrukciji dimnjaka, veličini kuće, poziciji instalacije bojlera i dr. 

Kako bi učinkovitost grijanja bila maksimalno iskorištena, Petrokov poziva sve zainteresirane da se savjetuju s prodajnim tehničarima koji će preporučiti optimalni paket. Prodajni tehničari Petrokova će preporučiti i ovlaštenog servisera koji procjenjuje koje su stvarne potrebe pojedinog kućanstva. 

Akcija traje do 31. kolovoza.

Više o akciji pročitajte ovdje

TAGOVI