Tri važne zanimljivosti i nova digitalna platforma

Autor: B.L. Objavljeno: 29.03.2021. 🕜 11:07 Lokacija: Frankfurt na Majni (Njemačka)

Na najpoznatijem svjetskom sajmu TECE je predstavio brojne novosti

Inovativna tehnika, svjež dizajn i još jednostavnija uporaba. To su samo neke od najznačajnijih novosti na proizvodima poznatog njemačkog proizvođača sanitarne i instalacijske opreme TECE koji su predstavljeni na nedavno završenom najpoznatijem svjetskom sajmu ISH, ove godine nazvanom ISH Digital i u cijelosti održanom 'online'.

Pri tome se osobito ističu tri proizvoda iz područja sanitarnih instalacija. To su novi vodokotlić TECE Uni 2.0, nova tipka za ispiranje TECEvelvet s iznimnim dizajnom i tipka od prirodnih materijala TECEloop. Svi ti proizvodi predstavljani su na novoj TECE-ovoj internetskoj platformi TECEspotlight.


Ponovno poboljšana - nadogradnja tehnike ispiranja u 2021.

Svaki dobar proizvod s vremenom treba osuvremeniti kako bi bio u skladu s vremenom. Kod vodokotlića TECE Uni 2.0 to je izvedeno kao nadogradnja s novim detaljima koji dodatno pojednostavljuju montažu. 


Aktivacijska tipka TECEvelvet - dodir čarolije

Aktivacijska tipka TECEvelvet još nitko u primjeni nije doživio: meka je, topla i mat, a opet je nevjerojatno robusna. Pri tome se ujedno radi o novom i jasnom izražaju u dizajnu, funkciji i osjetu. No, tome se ne treba čuditi jer je to rješenje nove dizajnerske zvijezde Konstantina Grčića.


Novi izgled, novi osjećaj - novi Loop!

Tipka TECEloop je klasična po dizajnu, no suvremena po funkciji i raznovrsna po izboru. Tako jedino TECEloop nudi toliko individualnih mogućnosti kombiniranja u svojem modularnom sustavu. Sa šest novih pokrova u modernim bojama i autentičnim materijalima, TECE-ova omiljena aktivacijska tipka doživjela je atraktivni 'makeover'. Uostalom, napravljena je od prirodnih materijala kao što su drvo, mramor, kamen itd.

TAGOVI