Gradovima i općinama do milijun kuna bespovratnih sredstava

Autor: B.O. Objavljeno: 25.03.2022. 🕜 12:36 Lokacija: Zagreb

Javni poziv za gradnju i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 9,4 milijuna kuna bespovratnih sredstava za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2022. godini. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2022. godine, izvijestila je Zagrebačka županija

"Ovo je samo jedan u nizu javnih poziva namijenjen našim gradovima i općinama kojima želimo unaprijediti infrastrukturu, a time i kvalitetu života svih stanovnika na području Zagrebačke županije", poručio je zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović pozvavši gradove i općine da prate javne pozive i prijave projekte. 


Zbrinjavanje otpadnih voda 

Opći cilj programa izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom

Zagrebačka županija sufinancirat će programe/projekte gradova i općina od 60 do 100 posto iznosa vrijednosti, ovisno o indeksu razvijenosti, s najviše do milijun kuna. 

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6311-685 ili na e-mail adresi: ivica.horvatinovic@zagrebacka-zupanija.hr.

TAGOVI