Na nedavnoj sjednici Nadzornog odbora Komunalca iz Koprivnice prezentirani su poslovni rezultati za prvih šest mjeseci 2019. godine. Koprivničko komunalno poduzeće je od 1. siječnja do 30. lipnja tako ostvarilo prihod od gotovo 25,8 milijuna kuna, uz rashod od 25,5 milijuna kuna, što je rezultiralo s dobiti, odnosno pozitivnim poslovnim rezultatom od 252 548 kuna. 

Riječ je o izuzetom rezultatu Uprave Komunalca s obzirom na to da je za isto razdoblje 2018. godine ostvaren gubitak od 3,6 milijuna kuna, objavljeno je na stranicama Grada Koprivnice


Plave posude

"Komunalac se potpuno prilagodio svim zakonskim regulativama gospodarenja otpadom. Povećao se i broj općina u kojima Komunalac obavlja svoje usluge –Drnje, Koprivnički Bregi, Molve, Novigrad Podravski, Đelekovec, Legrad, Sokolovac i Koprivnički Ivanec, što je još jedan pokazatelj zajedničkog provođenja politike gospodarenja otpadom. Komunalac je preuzeo Eko bicikle od UZOR–a, osigurano je 8 500 plavih posuda za papir za kućanstva, izrađena je nova rajonizacija u cilju optimalizacije troškova, uveden je javni prijevoz Busko te je uvedeno smart rješenje za parking – PayDo", rekla je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.