Novo ulaganje čazmanske tvrtke

Autor: B.O. Objavljeno: 23.09.2021. 🕜 13:14 Lokacija: Čazma

Tvrtka Intra Lighting proizvodi rasvjetnu opremu

Župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić sredinom rujna posjetio je čazmansku tvrtku Intra Lighting koja već godinama bilježi sjajne rezultate i poslovne uspjehe. Tom prilikom, izvijestila je Bjelovarsko-bilogorska županija, bilo je riječi o novom investicijskom projektu te tvrtke koja proizvodi rasvjetnu opremu. 

"Naš plan je uložiti tri milijuna eura u dvije nove hale te funkcionalno povezivanje postojećih i novih hala s ciljem veće produktivnosti te hvatanje tehnologija koje su svjetski trendovi. Korona nas je prošle godine malo poremetila, međutim ove godine smo uhvatili sve tijekove, tako da nam izvoz iznosi između 65 i 67 posto, a izvozimo u 68 zemalja", rekao je izvršni direktor tvrtke Intra Lighting Božidar Kadoić.

 

Ferrari i Google 

Valja napomenuti kako ta tvrtka zapošljava osamdesetak radnika, dobitnica je Zlatne kune HGK - Županijske komore Bjelovar u kategoriji srednjih tvrtki za izvrsne poslovne rezultate u 2018. i 2019., a surađuje i s kompanijama poput Ferrarija, Microsofta, Googlea i Volva. 

"Veseli me kao gradonačelnika da ovakve tvrtke poput Intra Lightinga jako dobro posluju te su ponajprije izvozno orijentirane", naglasio je gradonačelnik Čazme Dinko Pirak

"Izuzetno me veseli investicija od tri milijuna eura, izgradnja dvije hale koje će dodatno unaprijediti poslovanje i funkcionalnost tvrtke", naglasio je prilikom obilaska tvrtke župan Marko Marušić.

TAGOVI