Dobrodošli na naš redizajnirani portal!

Autor: N. D. Objavljeno: 22.12.2022. 🕜 14:10 Lokacija: Zagreb
  • Naslovnica novog portala
    Izvor: N.D.
  • portal logotip
    Izvor: M. L.

Vizualno atraktivniji, s više od 36.000 sadržaja iz svijeta energetike

Pred vama je redizajnirani portal www.energetika-net.com. Ovo je drugi redizajn našeg portala, koji smo poduzeli od početka rada 2005., kako bi njegov izgled bio vizualno atraktivniji, no ne gubeći sve ono što nas čini posebnim u odnosu na konkurenciju, a to je prije svega stručnost. Uz postojeće rubrike vijesti na temu energetskog gospodarstva, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije, plina, termotehnike i vode, zaštite okoliša i održivog prometa imamo i novu rubriku – znanost i inovacije.

Zahvaljujući predanom radu naše male redakcije od 2005. portal je vrijedna baza s više od 36.000 članaka koji su i dalje dostupni svima.

Naš web u potpunosti je responzivan, a sadržaji su tagirani na ključne riječi. Sadržaji se mogu dijeliti na gotovo svim društvenim mrežama.

Oglašivačima nudimo brojne mogućnosti oglašavanja u vidu promotivnih i stručnih priloga u ciljanim rubrikama kojima se mogu predstavljati proizvodi i usluge, zanimljivi projekti, nova rješenja pogoni, postrojenja i projekti, dostignuća u poslovanju i sl.

Oglašavanje ‘bannerima’ je standardan način oglašavanja na internetu. S ciljem da taj način oglašavanja što više približimo potrebama oglašivača, u ponudi su razni tipovi i veličine bannera. Ako vas zanima marketing javite nam se za ponudu oglašavanja. Link

TAGOVI